Sælg designer møbler til børn

Hvis du har surfet rundt på nettet har du sikkert også set at der er rigtig mange butikker, der sælger børnetøj og babyting. Hvorfor ikke tjene penge på at folk bruger ufattelige summer på de kære små og så begynde at sælge noget som ikke har så stor konkurrence.

Smarte designer børnemøbler

Jeg har fundet dette amerikanske firma som jeg synes laver nogle rigtig seje ting, der helt sikkert vil kunne sælges i Danmark og resten af Europa. Produkterne er designer branded og det er helt sikkert noget der bliver efterspurgt i Danmark. Med alle de webshops der er på markedet, der sælger ting til børn skulle det være nemt at få det afsat uden selv at skulle starte en webshop.

P´kolino er et helt nyt koncept med smarte produkter der er designet til at være sjove, funktionelle og smukke at se på. Jeg har desværre ikke tiden til at sælge disse ting menen med gå på mod og interesse for branchen bør helt sikkert ansøge om at få forhandlingsretten på disse produkter.

Dette er helt sikkert et koncept der vil kunne give en rigtig god indkomst hvis udnyttet rigtigt. Send mig gerne en takke mail og nogle varer når du er kommet godt i gang og er på vej til at blive rig 🙂

Se mere på Pkolino.com

2 tanker om “Sælg designer møbler til børn”

  1. Det var så lidt, håber der er nogle der gør noget ved ideen så jeg kan købe noget lækkert til mine børn når jeg en gang får sådan nogle hehe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *