Anmeldelse af TheFootballMaestro

For ca. 1 måned siden begyndte jeg at få tilsendt gratis e-mails fra TheFootballMaestro med deres anbefalede fodboldkampe at spille på. Nu er servicen blevet en betalingsløsning og derfor er det tid til at gennemgå resultaterne.

Jeg har desværre ikke gidet at gennemgå alle resultaterne da det er et meget stort arbejde i det jeg ikke har fulgt med dagligt og der er blevet spillet på en række forskellige fodbold resultater som tager lidt tid at grave op. Men mit hurtige tjek resulterede i at man ville have lavet et pænt overskud hvis man havde spillet alle de officielle anbefalinger. Hver dag var der også nogle uofficielle som ikke gik så godt ind. Strike raten er også ok da den ligger omkring de 80% men når man ser på de typiske odds er den egentlig ikke meget over hvad man kan forvente.

De fleste af anbefalingerne er nogle til ret små priser som egentlig giver sig selv, det er ikke sådan at der er lavet noget analyse arbejde der slår benene væk under dig og jeg vil sige at man kan finde mange andre tipsters som gør det gratis og lige så godt på nettet (se. F.eks. Betdevil.com og diverse fodbold forums) men det kræver selvfølgelig en del mere graven sig frem.

Jeg ser ikke The Football Maestro (servicen) som den sikre vej til at få overskud på fodbold betting i det lange løb da den ikke har kørt længe nok til at jeg kan udtale mig om dette. Dog synes jeg at strike raten er god nok til at jeg kan sige at der er større chance for overskud ved disse valg end ved at du vælger dine egne helt ukritisk.

Karakterskala 1-5:

1: Hold dig fra den total spild af penge

2: Tror ikke på det virker men der er da lidt interessante ting

3: Dette virker måske men kræver meget arbejde eller en del ændringer at få til at fungere

4: Dette virker men kræver en del arbejde

5: Dette virker helt sikkert og kræver ikke ret meget arbejde

Jeg giver Thefootballmaestro karakteren 3. Den har i en kort periode vist et overskud og ser ok ud. Det der trækker ned er at det stadig er over en kort periode og at mange af udvælgelserne er gjort lige så godt på gratis steder. Men hvis du gerne vil prøve en fodbold tipster ser den umiddelbart ud til at være et ok valg, og jeg hører gerne fra dig hvordan det går så vi kan opdatere denne tråd og senere advare eller give den bedre karakter alt efter hvordan det går. Jeg ligger ikke penge i den da jeg ikke er imponeret over profitten eller udvælgelserne og folkene bag har en række mere eller mindre seriøse Heste væddeløb bøger bag sig som ikke har virket.

Se mere om The Football Maestro her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *