Anmeldelse af The Richest Man in Babylon

the richest man in babylonSå kunne jeg ikke vente længere. Her kommer min anmeldelse af The Richest Man in Babylon skrevet af George S. Clason tilbage i 1926!!!! Nu er de fleste af jer måske allerede stået af og spørger sig selv hvordan en bog om at tjene penge fra 1926 stadig kan være relevant i dag. Jeg kan dog garantere for at alle principperne stadig er de samme og bogen absolut ikke har mistet værdi. Nok tværtimod, mange af teknikkerne er glemt igen.

The Richest Man in Babylon indeholder en masse små historier fra det gamle Babylon hvor du lærer hvordan du får en masse guld (i dag ville man nok bare sige penge). Den er skrevet i et lidt gammeldags sprog men er stadig nem at læse. Den giver 7 forskellige principper som vil gøre dig og alle andre der følger dem rige i sidst ende.

1) 1. Start thy purse to fattening = arbejde

2. Control thy expenditures = reducer dine udgifter

3. Make Gold Mulitply=  investering og opsparing

4. guard thy treasure from loss=  forstå risikoen på dine investeringer

5. Insure for the future= Forsikrings muligheder

6. Make thy dewelling a profitable investment=  Forøg værdien af dit hjem

7. Increase your ability to earn=  Kig efter andre muligheder

De der leder efter en Get-rich-Quick bog bliver skuffede over The Richest Man in Babylon, men de der leder efter en bog der kan gøre dem rige langsomt men sikkert vil finde en masse gode råd som er nemme at følge og som garanterer at du bliver “rig”.

Den får topkarakter 5 herfra da den 100% sikkert virker og kan gøre enhver til millionær 🙂

Se og køb den i min nye bog butik hvor jeg vil komme med flere anbefalede bøger som jeg finder dem. Klik her og se min nye butik med bøger for iværksættere og folk der vil tjene penge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *