Tjen penge på at folk gerne vil have styr på deres børn

Der er ingen tvivl om at der er mange penge at tjene på ting til børn, og heller ingen tvivl om at forældre vil betale mange penge for at beskytte deres børn og have styr på hvor de er. Et nyt smart produkt kaldet Kiddo Kidkeeper fungerer som de alarmer der er lavet til dyr der går i gang når dyret er for langt væk. Der er dog ikke stød i Kiddo Kidkeeper.

kiddobilled.jpg

Kiddo forhindrer dine børn i at løbe for langt væk hvis du er uopmærksom et kort øjeblik. Det fungerer ved at du sætter en Kiddo på dit barn og selv har en anden. Du indstiller så hvor langt barnet må være væk fra dig inden en alarm går i gang (både hos dig og barnet). Kiddo kan også bruges til at holde styr på folk med Alzheimer eller eventuelle kæledyr.

Kiddo er et nyt produkt og der er endnu ikke nogle agent i Danmark, så hvis du gerne vil tjene penge på at beskytte børn så er dette måske en ide til et hjemmearbejde for dig.

3 tanker om “Tjen penge på at folk gerne vil have styr på deres børn”

  1. ikke en så tosset idé. spekulere dog lidt på om det ikke er for amerikansk til den danske befolkning?

  2. Det tror jeg nu ikke. Tror at alle forældre verden over gerne vil holde bedre styr på deres børn. Generelt er der altid gode penge i sikkerhedsting til børn 🙂

  3. Tror ikke det er helt tosset men en vigtig ting er prisen :0) Måske jeg skulle undersøge det nærmere..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *