Tjente over 1000 kr. igen på vores heste spil

Endnu en fantastisk dag for vores spil på heste hvor vi giver alle en chance for at være med til at tjene ekstra penge hjemmefra ved spil på heste som vi giver gratis. I dag ville du have vundet 1044 kr. hvis du havde spillet med 100 kr. indsatser og spillet til Betfair Starting Price (og betalt 5% provision). Hvis du vil prøve at tjene ekstra penge kan du se vores udvælgelser der kommer næsten hver dag over middag og så spille dem på betfair. Hvis du havde spillet med i dag ville din konto nogenlunde se sådan her ud:

tjen penge på betfair

Tjek nedenstående link hver dag over middag og find vores gratis udvalgte heste der forhåbentlig kan give dig ekstra penge hver måned. Du ser også vores resultater med de forskellige systemer. Husk dog der er ingen garanti og spil kun for penge du har råd til at tabe: se vores gratis udvælgelser

24 tanker om “Tjente over 1000 kr. igen på vores heste spil”

 1. Kortnummer er det der står forreste på dit kredit kort. Starter typisk med 4571 eller 5019 men kan også starte med noget andet.

  Gyldigt til står lige nedenunder.

  Udstedelsesnummer behøver du ikke udfylde.

  Øgenavnet for dit kort er bare så du kan finde kortoplysningerne igen så bare skriv et eller asndet.

  Betfair login adgangskode, er bare password for at logge ind på betfair.

 2. Det ligger omkring odds 20 nu her så vi springer den over (vil du også kunne se at den er blevet opdateret). Det er alt for højt odds og ikke nogen grund til at risikere en masse for den.

 3. Okay. Har lige set den guide du sendt mig engang, Forstår lidt af det han siger. Men lay er at ( man spiller på at hesten ikke vinder ) ?

  Og hvis man trykker på af de lysserøde boks, skal man så trykke på udbetaling / Hæftelse

 4. jeg rør ikke noget det er bare standardindstillingen jeg bruger. Jeg trykker bare på den lyserøde og indtaster hvor meget jeg vil vinde hvis den taber.

  HUSK at du taber det der står i “hæftelse” hvis den vinder, mens du kun vinder den indsats du spiller med hvis den ikke vinder. Brug minimumsindsats her til at starte med indtil du er inde i det.

 5. Det vil sige, hvis jeg odds på 20kr i danske, så evt der står 400kr i “hæftelse”. ville jeg tabe 400kr ?

 6. ja det vil det sige.

  Her i dette løb nu her silver hotspur ligger ca. i 1.70 det vil sige at du kun risikerer at tabe 70 kr. for hver 100 kr. du spiller.

 7. Der er ganske rigtig 3 lyserøde og 3 blå bokse. Det viser bare dybden og hvor mange penge der ligger og venter på at blive matched.

  Du er dog så ny så du skal bare tænke på den første lyserøde boks efter de blå, det er den du skal klikke på.

  LAY / lyserød boks betyder at det du “sælger” tror du ikke sker. Hvis du f.eks. trykker på den lyserøde boks ud for celtic så spiller du på at celtic IKKE vinder.

  Prøv evt. at trykke på hjælp knappen inde på betfair der kan du ogå læse lidt mere om det.

 8. Okay. Det vil sige at , hvis jeg trykke på den første lyserrøde boxe, Odds: 1,24 er den som jeg skal starte med? . Farve efter den blå Odds: 1.22, er den jeg skal trykke på ?..

  Og når i odds på hest, så det også den første lyserrøde boks i kikker på ? plus “hæftelse”

 9. Du kan ikke få tilbagebetalt pengene til dit mastercard. Tag fat i betfair og hør hvad du kan gøre i stedet.

 10. Har lige snakket med dem.. De kræver en gybe på 100kr :/. Så ville høre nolge herinde som er intra i 150kr ca, vi gøre det så ledes at du at jeg overføre 150kr til jeres betfair konto, så overfør du mig 130kr til min rigtig konto ?

 11. Når det er så små beløb hvorfor så ikke bare brug dem en gang når der er landskamp eller anden ting du synes det kunne være sjovt at spille på 🙂

 12. Det kunne jo være du pludselig hvade 1000 kr. også kunne det betale sig at trække dem ud selv med gebyr 🙂

 13. Fint :D.. Sku igen med at lære at odds derinde nu..

  enden jeg afslutter sagen, så ville jeg høre.

  Jeg skal odds en kamp her snart.

  Fodbold kamp. Jeg oddser på at de ikke spiller uafgjort . Men hvad skal jeg vælge mellem Udbetaling eller Hæftelse

 14. Det er lige meget tror jeg -. er ikke helt med på dit spm. men prøv dig frem eller læser “hjælp” derinde. Held og lykke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *