Tjen penge på at lege julemand

Dette er endnu en af de ideer hvor man tænker manden må være idiot hvis han tror han kan blive millionær på den her ide.

Ideen er ganske simpel bare at få en postadresse i Alaska (nordpolen) og lad som om du er julemanden. Tag dernæst 10 dollars pr. brev du sender til børnene (forældrene betaler gladeligt).

Byron Reese der står for santamail har sendt over 250.000 breve siden 2001 og det har altså gjort ham til dollarmillionær, og giver en indtægt de fleste kun kan drømme om ved bare at sende lidt breve op til jul.

Julemanden er heller ikke dum. Når forældrene går ind for at bestille deres brev fra julemanden får de selvfølgelig en del ekstra ting tilbudt som er svære at sige nej til. F.eks. kan de købe et “julemanden har været her” kit hvor de får et slædeid nummer, noget rensdyrs mad, et stykke stof fra julemandens jakke og et takkekort for maden. De kan også bestille et brev til at blive sendt et stykke tid efter jul hvor der er et billed af julemanden der nyder solen.

hohoho-santa-lg.gif

Jeg tror julemanden glæder sig til jul igen i år, indtil da kan han nyde livet på stranden og glæde sig over millionerne der vælter ind når december nærmer sig. Se hjemmesiden der har tjent et 2 cifret million beløb i danske kroner til sin ejer.

En tanke om “Tjen penge på at lege julemand”

  1. nu skal du vist snart finde grænsen.. postdanmark sender desuden breve til julemanden til grønland hvor alle breve med adresse bliver besvaret..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *