En lille hilsen fra Thailand

Saa har jeg endelig fundet lidt tid til at skrive en lille hilsen her fra Thailand hvor mine 14 dages afslapning snart er ovre saa vi kan komme i gang igen med at spille paa heste og faa flere artikler ind paa siden.

Vejret har vaeret rigtigt dejligt saa har ikke lavet meget andet end at ligge ved poolen og stranden og tygge mig igennem en masse boeger som jeg selvfoelig vil anmelde naar jeg er tilbage i Danmark. Jeg ser frem til at komme i gang igen med at lave lidt, og har faaet en masse nye ideer til at tjene penge samt til at forbedre mine sider om bodybuilding og selvfoelgelig min hovedindtaegskilde salg af proteinpulver. Saa goer jer klar til Mandag hvor jeg saa smaat vil vaere igang igen alt efter hvordan Jet-laget tager paa mine kraefter.

2 tanker om “En lille hilsen fra Thailand”

 1. Hey

  Er det muligt at skrive til dig på en personlig email ???

  mange hilsner fra en glad bruger af hjemmejob 🙂

  Steffen

 2. Hej Steffen,

  Ja du kan bare skrive til mig paa nikolaj snabel a getbig .dk dog foerst fra paa mandag da jeg har en masse mails der venter paa mig naar jeg kommer hjem paa soendag og helst ikke vil have mange flere hehe

  mvh
  Nikolaj
  http://www.hjemmejob.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *