Ændring i spil på heste

Da jeg nu har haft 14 dage hvor jeg bare har ligget på en strand og læst en masse bøger og næsten fyldt en notes blok med nye ideer til at tjene penge er jeg også kommet på lidt nye ideer til heste servicen. Jeg har derfor ikke andet end 2 anbefalinger til spil på heste i dag da jeg er i gang med en større ændring i måden vi lister det på for forhåbentlig at gøre servicen endnu bedre, og endnu nemmere at benytte. Jeg håber i slutningen af ugen at få færdigtænkt måden at gøre det på så vi kan komme ordenligt i gang igen og tjene endnu flere penge. Indtil videre har det jo været ganske givtigt 🙂   For at spille med og tjene penge på spil på heste – Se vores gratis udvælgelser

3 tanker om “Ændring i spil på heste”

 1. hej velkommen tilbage lyder spænende ,har du prøvet en af de mange horse bot der eksitere,det er jo ret mange penge man kan komme af med for sådan et system,har kigget i menuerne men kunde ikke finde nogen test af en bot mvh ib

 2. Jeg har kigget på en del horse bots. De fleste er ikke en krone værd. Men en horse bot som f.eks. spiller de heste jeg anbefaler vil selvfølgelig have givet det samme overskud som du kan se vi har fået. Jeg vil dog passe på med at købe en og bede om at se beviser for resultaterne, men kan ikke udelukke der findes en.

  Jeg går også med tanken om at få en lavet der kan spille alle mine anbefalinger da det vil gøre det en del nemmere for alle og det så vil være arbejde uden at røre en finger for alle andre end mig der ligger udvælgelserne ind 🙂

 3. Hej Admin
  Du har min idè (med et smil på læben)
  Jeg arbejder ellers på en idè med at spille for folk med det system jeg prøver at udarbejde, men grunden til jeg venter lidt endnu, er pga. jeg tester det i april mrd.

  Niels

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *