Piger tjener penge på blogs

Der er ikke det store nye i at der er penge at tjene ved at skrive blogs. Det er jo heller ikke helt KUN for sjovt at jeg har startet denne blog. Blogs er en af de hurtigste måder at komme igang med at tjene penge på nettet men der skal også lidt hårdt arbejde til hvis man skal tjene mange penge på blogs.

tjen penge på nettet

Comon beskrev i deres middags nyhedsbrev flere eksempler på at unge svenske piger tjener millioner af kroner på at have blogs der skriver om mode og andre ting der har interesse for andre unge piger.

Eksempelvis kan nævnes hjemmesiden Blondibella som omsætter for omkring 5 millioner kroner om året i annonce indtægter. Indtægterne kommer primært fra mode mærker der giver bloggens ejer nogle penge for at skrive godt om deres nye produkter.

En anden hjemmeside er kenzas blog som giver ejerinden ca. 50.000 svenske kroner om måneden. Sigrids blog giver hende med 1-2 timers arbejdsindsats ca. 10.000 svenske kroner om måneden og sådan kunne man blive ved.

Min blog www.hjemmejob.dk tog ca. 2 timer at sætte op og designe og derefter var jeg kørende og det tog 2 dage inden jeg tjente mine første penge på denne blog. Bloggen er dog indtil videre ikke særlig kommerciel da jeg ikke mener at der er besøgende nok til at jeg gider klistre den til med reklamer. Derfor har jeg indtil videre holdt mig til at tjene penge på affiliate programmer.

Jeg tjener gode penge på salg af protein pulver og bodybuilding produkter så behøver ikke at tjene 50 kr. om dagen eller lignende fra denne her side. Men jeg har selvfølgelig en plan til hvordan at hjemmejob.dk skal komme til at tjene mig 10.000 kr. eller mere om måneden inden for et års tid, så må vi se om det lykkedes. Hvis det ikke lykkedes og siden aldrig kommer til at blive en stor succes kan jeg glæde mig over at det IKKE er spildt tid da jeg skriver om noget der interesserer mig og som jeg alligevel bruger tid på. Desuden kan jeg glæde mig over at have hjulpet andre på rette vej 🙂

15 tanker om “Piger tjener penge på blogs”

 1. Hejsa! jeg synes det er fedt det du fortæller om, dejligt du gider at dele med andre 🙂 når du siger “blog” hvad mener du så? en gratis blog, hvor du sætter en side op, hos en anden host eller, en hjemmeside du selv laver og betaler penge for om måneden? jeg har altid tænkt på blogs som gratis hjemmesider :S Tak på forhånd!

 2. Jeg tænker på blogs som f.eks. denne her. Hjemmejob.dk er eb blog, og horseracingman.com er en blog. Ganske gratis wordpress blog. Du kan ikke køre en seriøse blog på et underdomæne (min mening)

 3. hej.
  jeg er bare nysgerrig, men hvordan har du tænkt dig at tjene penge på denne hjemmeside, når den er populær? og tjener man ikke kun småpenge på affiliate?

 4. Hejsa,

  Du kan tjene rigtig store penge på affiliate programmer fordi du har ikke nogle omkostningerog skal ikke bøvle med at sende varerne.

  Der er masser af måder at tjene penge på den ene vil selvfølgelig være google adsense, almindelige reklamer fra firmaer som har en interesse i min målgruppe, sælge links, sælge mine hestetips, affiliate programmer og meget mere.

 5. Nogle mener at der kun er småpenge i affiliate programmer, men hvis du kan sælge 10 stk. af en ting dagligt hvor du får 50 DKK pr. salg så tjener du 15.000 om måneden, og dette er ren overskud. Mange bække små gør en stor å 😉

 6. Nu har jeg personligt prøvet et hav af affiliate programmer. Mine erfaringer er hold jer langt væk fra Adsense når i skal have udbetalt jeres penge så lukker de jeres konto. Og det har en mil andre bruger af adsense også måtte erfarer personligt. Har snakket med så mange mennesker om dette her. Så har vi tradedoubler.dk ja de gjorde det samme lukkede kontoen lige 2 dage før man skulle have udbetaling meget mistænksomt. Når man havde brugt dem i over 3 år. Så har vi partnerads.com de er ok, de udbetaler dog ikke nået særligt for klik bannere eller links. Det kræver at du kan få folk til at købe nået igennem reklamerne. Jeg har til dato aldrig fået en udbetaling fra dem. Og har testet dem af i 2 år. Så har vi Euroads.dk ja der er lidt samme stil som Partnerads dog giver de lidt mere ved salg og har meget lidt klik bannere.
  Der er et utal af andre affiliate programmer derude, men har indtil nu aldrig nogensinde hørt om folk som har tjent 15.000 kr eller mere på en måned igennem disse tjenester til folks egne hjemmesider.
  Hvis i kigger på eksempel: kenzas blog i sverige så tjener hun heller ikke sine penge på dette.
  Det personlige henvendelser til store virksomheder, som så smider lidt penge af sig hver gang hun gider skrive lidt om mode tøj m.v.
  Og det er nok det eneste indtægskilde hun har. For at tjene 5 mil kr på reklamer i sig selv kan ikke lade sig gører. Medmindre hedder Google eller msn eller yahoo….

  Men Hr. admin lad os tage en snak på msn, hvis du har et blueprint skabelon, over hvordan man tjener mange penge på en hjemmeside blog.
  Så vil jeg godt have mere information i den retning.

 7. Søren=> Har nu snakket med rigtig mange som har gode resultater med partnerprogrammer og adsense. Hvis du bliver lukket ude af nogle af de programmer er det fordi du overtræder nogle af reglerne 🙂

  Kender “mange” der tjener mere end 15.000 DKK gennem affiliate programmer (og har selv gjort det tidligere da jeg lavede meget mere i affiliate markedsføring). Har aldrig fået lukket noget ned endnu 🙂

 8. Det er ikke alle der tjener 15.000 DKK på affliate programmer, men det er skam muligt, og der er helt sikkert få stykker der tjener disse penge. Ved at drive en almindelig hjemmeside, med få opdateringer om ugen og en beskeden traffik løber du nok op i 500-1000 DKK alt efter hvorgodt din hjemmeside er optimeret til Google Adsense. Just my few cents

 9. Det med at blive lukket ude har jeg ikke prøvet, men jeg har denne side hvor jeg satte adsense på for lang tid siden, tænkkte ikke mere på det, så lige før jul kom der en check fra google på 101 usd. ved godt det er småpenge, men jeg vil nu gerne optimere det noget mere så det evt.kunne kaste mere af sig.

  Men har en anden side på vej, som umiddelbart bliver den eneste omhandlende dette emne, derfor forventer jeg noget mere af den.

  niels

 10. Hej..

  Jeg har lige været inde på den der blondibella side der bliver snakket om som tjener 5 mil årligt?.. det kan jo ikke passe, der er intet på siden der virker..? du trykker på på en masse links der ikke føre nogen steder hen

 11. He he… Hvis du sælger proteinpulver så er vi nok ved at blive konkrenter, da jeg selv har planer om at blive så stor som dig. Vist ikke det var dig der står for get big, men stort ros herfra du gøre en rigtig god job. tak for alt hjelp og held og lykke for fremtiden. Ioana fra Natural Plus

 12. Sådan nogen blodiner er vidst ikke helt tabt bag en vogn 🙂 Utroligt hvor populære sådan nogen mode blogs kan blive. Forhåbentligt ser vi også snart lignende succesblog i Danmark 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *