Dekorer udendørs områder

Mange folk går mere og mere op i at individualisere sine huse og haver og nu er der kommet en ny mulighed på markedet som sikkert vil appelere til en masse folk.

tjen penge

Hoved ideen med det nye produkt er sådan set at du kan få individualiseret en slags udendørs tapet (i form af store klistermærker, bannere etc.) Tag et kig på D Garden Collection og se de mange muligheder. Den største indtægtskilde skal nok findes i at det er muligt at få lavet sine egne designs.

Priserne er særdeles rimelige og hvis man kan få lavet en endnu bedre hjemmeside med flere tydelige eksempler end dem D Garden har på deres hjemmeside lige nu tror jeg at der er gode penge at tjene. Bannerne er helt sikkert noget der vil passe godt til vores fremtidige livsstil hvor man i trends går ud fra at folk får ENDNU MERE fokus på boligen og indretning.

Der er efterhånden over 10 bolig blade på markedet og en masse dame blade etc. hvor jeg tror det er muligt at få noget gratis omtale hvis man vælger at sælge disse ting i Danmark. Bladene sukker efter indhold og nye produkter så det er bare med at få retten til at sælge dette i Danmark og så sende nogle pressemeddelelser ud til alle blade og magasiner der har det mindste interesse i emnet. Det at der er så mange bolig og indretningsblade viser ogsåat markedet er kæmpe stort!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *