Tjen penge på blogs (video)

Overvejer du at starte en blog (hjemmejob.dk og horseracingman.com er eksempler på blogs jeg har lavet) så er denne video om at tjene penge på blogs ganske spændende selvom den også er lidt kontroversiel da flere selvfølgelig ikke deler hans meninger om hvordan man tjener penge på blogs.

Denne 30 minutter video giver dig et rimelig godt billed af hvordan du kan køre en blog, og hvilke emner du kan skrive om for at tjene penge på din blog.

Se video om at tjene penge på blogging

3 tanker om “Tjen penge på blogs (video)”

  1. Indtil videre tjener jeg ikke rigtig noget på hjemmejob da jeg har valgt endnu ikke at placere reklamer på denne her. Det er primært bare hygge projekt.

    Horseracingman tjener jeg penge på affiliate programmer. Det vil sige hvis nogle køber noget derindefra får jeg provision på de fleste af produkterne. Der vil nok også snart komme adsense derinde da der er flere besøgende end på hjemmejob og det derfor begynder snart at kunne betale sig med lidt reklamer. Gider ikke klistre siden til for et par hundrede kroner om måneden.

  2. God video! Plejer ikke at kunne hænge på i over en halv time, men det gjorde jeg denne gang! 🙂

    – Alexander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *