Engros Jule ting kan tjene dig mange penge

Nu er det snart ved at være sidste chance for at starte noget op hvor man kan tjene penge på julen. Folk går totalt i selvsving når man nærmer sig jule tid og køber alt muligt der har med jul at gøre.

Hvis du gerne vil tjene penge på julen kommer her lidt kontakter til virksomheder der sælger engros jule ting og sager. Der er ingen tvivl om at en lille niche webshop med jule ting vil kunne give et ganske pænt overskud så man hvert år kan glæde sig til juletiden da den ikke giver underskud 🙂

Disse her forhandlere er alle i Tyskland så der er hurtig og billig levering. I kan selvfølgelig også finde forhandlere i andre lande.

Eksempler på Engros forhandlere i Tyskland af jule ting

www.classicline.eu

www.wohlfahrt.com

www.rayher-hobby.de

www.krebslauscha.de

www.hoff-interieur.de

5 tanker om “Engros Jule ting kan tjene dig mange penge”

 1. Hej du,

  Det er meget inspirerende at læse dine sider. Hvordan bærer man sig ad med at finde udenlandske forhandlere af “interessante” varer? Jeg har en ide til en kombineret blog-side/webshop, så jeg følger meget med i, hvad du bringer ;o)

  Mvh Marianne

 2. Hej Marianne,

  Det er bare at søge rundt på google 🙂 Evt. brug de forskellige landes “lokale” googler så du kun får resultatet fra de lande du vil importere fra.

 3. Efter at have læst denne artikel sprang jeg ud i det og lejede nogle lokaler i Aarhus. Jeg købte en masse julepynt og fik da også solgt en del af det. Tjente ikke det store – men hyggeligt, det var det 🙂

  Har forresten en masse julepynt til overs hvis nogen skulle være interesserede i at købe lidt billigt 🙂

 4. Hoeks=> Det lyder rigtig godt. Du har sikkert lært nogle ting du kan gøre bedre til næste år, så det kan give noget mere overskud. Du har sikkert også fundet ud af hvilke varer der sælger bedre end andre.

  Så på den igen til næste år – Glad for at du tog imod muligheden 🙂

 5. Hej Hoeks hvis du har nået til overs kunne jeg måske godt være interesseret, vil du ikke sende en mail til krii08(snabbela)hotmail.com..

  MvH Kristoffer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *