Sælg unikke sko og tjen penge

Det er altid rart at være først på markedet hvis et produkt når det stadie hvor det er helt vildt in, og alle skal have det. Det er set mange gange i historien at nogle produkter opnår kult status i nogle sæsoner hvor importørene virkelig tjener mange penge.

tjen penge online
tjen penge ved at sælge disse sko i DK

Nu giver jeg muligheden for at en af jer kan udbyde det der kan udvikle sig til at blive en kæmpe trend. Det er en ide jeg har haft liggende lidt tid på mit skrivebord da jeg egentlig selv havde tænkt mig at arbejde på den. Desværre har jeg ikke tiden til at få denne ide op og køre så derfor giver jeg den videre.

Ideen går ganske simpelt ud på at blive dansk agent for et sko mærke kaldet Nat-2. De søger aktivt agenter over hele verden så hvis du sælger dig selv godt er der en stor chance for at få agenturet i Danmark.

Hvorfor skulle du så vælge at satse på et Nat-2 agentur?

Der er tusindevis af skomærker du kan få agenturet på, men jeg kan godt lide unikke produkter med kæmpe potentiale hvor konkurrencen ikke er ret stor, eller som i dette tilfælde faktisk IKKE eksisterende.

Nat-2 sko er de første i verden som er en 2-i-en sko. Du får 2 par sko i samme sko – f.eks. får du et par almindelige sko der ganske nemt kan laves om til klip-klapper. Man kan også ændre de forskellige ting og dermed lave sit helt eget design.

Prøv at tage et kig på Nat-2 hjemmesiden og se deres produkter. Hvis du tror på ideen og har et kontakt net (eller gå på mod til at lave et) indenfor sko branchen så er det med at komme først og kontakte dem.

Nat-2 hjemmeside

3 tanker om “Sælg unikke sko og tjen penge”

  1. Det er faktisk et lidt sjovt koncept, og tror hurtigt, at man vil kunne skabe en “trend” blandt en bestemt målgruppe.
    Ligesom det har været sejt at gå med Buffalo sko, sko med rulleskøjte under, all-stars sko, Vans osv. osv.

  2. Jeg ønsker flere oplysninger og regnskaber som kan gi mig en ide om der er noget at komme efter.

    Med venlig hilsen
    Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *