Tøj fra Sex and The City kan tjene dig penge

Her er der måske en mulighed for at tjene masser af penge hvis du interesserer dig for mode. Tøj designeren Patricia Field er en kendt designer fra New York, som primært er kendt fra serien og filmen Sex and the City.

Patricia Field starter snart med at sælge sine kollektioner på det almindelige marked, og derfor er det måske en mulighed at blive agent for hendes kollektion her i Danmark. Ingen tvivl om at der ligger en masse gratis PR i hendes arbejde med Sex and the City.

Såvidt som jeg kan se er der endnu ingen agenter i Danmark, så skynd dig at kontakte hende hvis du tror på at hendes tøj kollektion kan sælges i Danmark 🙂

Læs mere her på Patricia Field hjemmesiden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *