Start din egen natklub – Start diskotek

Mange unge mennesker går og drømmer om at starte deres egen natklub eller diskotek. Det er imidlertid et faktum at det er meget svært at køre et diskotek gennem en længere periode da folk typisk falder fra når nyhedens interesse har lagt sig og et nyt “in sted” åbner op.

start diskotek
start diskotek

Nu er det blevet muligt at undgå at stå med håret i postkassen og eje nogle lokaler som næsten er totalt værdiløse, eller trænger til en gennemgribende renovering når nyhedens interesse er væk. Du vil også undgå vildt dyre huslejer da du egentlig bare skal bruge et grundstykke som alligevel ligger og ingen indtægt giver til ejeren.

Grandstand er et firma som har specialiseret sig i at lave mobile bygninger som du nemt kan pille ned og starte op et andet sted hvis det ikke udvikler sig som du ønsker. Det er også muligt at tage rundt til festivaler etc. hvor der er mange mennesker og sætte diskoteker, restauranter eller andet op ganske hurtigt.

Det mobile diskotek har plads til over 500 gæster og kan sættes op overalt i verden. Du kan også få en restaurant eller galleri.

Fordelen ved denne form for lokaler er at du typisk kan starte meget billigt op da du bare skal leje / låne et grundstykke hvorefter du er i business. Når sæsonen er ovre, eller hvis det ikke går vildt godt så flytter du bare lokalerne til en anden destination. Hvis du helt vil ud af branchen kan du sælge den mobile enhed, og du vil ikke have tabt ret meget.

Tag et kig på Grandstands hjemmeside og læs mere om løsningerne.

3 tanker om “Start din egen natklub – Start diskotek”

  1. man skal vel stadig have de forskellige tiladelser. til at sælge alkohol osv. men kunne ellers være totalt fedt at få op og kører,

    har du nogen ide om hvad sådan et disco spot ca ligger i ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *