Top 5 små internet firmaer 2008

Dette er ikke en dansk konkurrence men derimod en konkurrence som Wired har lavet hvor de nu er nået frem til 5 finalister i kampen om at blive Small Business of the year. Det spændende ved at se på sådanne udenlandske konkurrencer er at man tit kan kopiere koncepterne og lancere dem i Danmark. Bearbejdet er gjort og man kan se at konceptet i hvertfald er godt i udlandet, hvilket også tit betyder at det er fint i Danmark.

Tag et kig på videoerne og se hvad de forskellige firmaer gør. Måske er der ikke lige en forretningside du kan bruge, men om ikke andet så kan man lære lidt af det og blive inspireret til at starte op for sig selv.

Se de 5 finalister i Wired Magasins konkurrence

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *