Godt Nytår til alle

Hermed ønskes alle læsere af denne blog et rigtig godt nytår. 2008 er nu ved at være løbet ud og det er tid til at gøre lidt status for året der gik. I kan læse mit nytårsforsæt sidste år ved at klikke her.

2008 har været et rigtig spændende år, her vil jeg give en lille opsummering.

I april startede jeg en blog op kaldet www.horseracingman.com hvor jeg tester diverse systemer til spil på heste og fodbold. Det er noget der har haft min interesse gennem mange år så derfor var det naturligt for mig at starte en blog om emnet. Siden kører nu med et lille fint overskud, og der kommer flere og flere læsere hver måned. I løbet af 2009 håber jeg der kommer nok læsere til at det kan betale sig at klistre siden lidt til med nogle adsense reklamer, men det må tiden vise.

Getbig.dk som er min hovedbeskæftigelse med salg af proteinpulver, kreatin og andre kosttilskud har også oplevet en god vækst i både antallet af ordre og omsætning og der er stadig mange ting på tegnebrættet for 2009 for at gøre denne side endnu bedre og endnu flere produkter på vej. Konkurrencen er stor på dette marked så det er vigtigt hele tiden at prøve at forny sig og ikke ligge for stille. Jeg har virkelig kunnet mærke at min øgede fokus i 2008 på Getbig.dk har hjulpet på resultatet for året.

Muskelzone.de er den tyske pendant til Getbig.dk og startede op i slutningen af 2006. Først i 2007 begyndte vi at få ordre i shoppen og først her i 2008 har den lavet et lille overskud. Målet for 2009 er en fordobling af omsætning og overskud så der bliver nok at se til, hvilket jeg glæder mig meget til da det altid er spændende med nye tiltag.

Sydbolig.dk som har eksisteret i en del år har stået lidt stille i 2008. Stilheden skyldes flere ting hvor min øgede fokus på Getbig og Muskelzone nok er hoved årsagen. Jeg har rigtig mange ideer til Sydbolig.dk men har simpelthen måttet vælge at nedprioritere den til fordel for de andre ting i det at det har været nemmere for mig at tjene flere penge på at øge fokus de andre steder. Planen er dog at den skal have lidt opdateringer og nye tiltag i 2009 så den kan udvikle sig og blive endnu bedre. Finanskrisen betyder dog at det er svært at tjene penge på salg af reklamer til ejendomsmæglerne så derfor har den ikke min første prioritet for tiden, men det er vigtigt stadig at siden udvikler sig.

Her i slutningen af året har jeg så arbejdet en del på endnu en webshop som gerne skulle blive lanceret i første kvartal 2009. Jeg kan desværre ikke sige meget mere lige nu 🙂

Jeg har egentlig valgt ikke at lave nogle nytårs forsæt for 2009, men derimod opstille lidt meget overordnede mål for det nye år. Så må vi se næste år ved samme tid om alle målene er nået 🙂

* Jeg skal minimum starte 1 ny webshop op i år

* Jeg skal minimum købe 1 ejendom

* Alle hjemmesider skal opnå bedre resultater end i 2008

Det var lige alt for denne omgang, står og skal ud af døren for at fejre nytårsaften. Håber at mange af jer vil stille nogle mål for det nye år som gør i kommer i gang med at tjene penge 🙂

En tanke om “Godt Nytår til alle”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *