Succesfulde iværksættere – Læs og bliv inspireret

Erhvervsbladet har lavet en række gode artikler om succesfulde iværksættere som jeg klart vil anbefale alle som går med drømmen om at blive iværksætter. I får selvfølgelig ikke nogle hemmeligheder men tilgengæld kan man hente en masse inspiration ved at læse om andres succes.

Jeg synes det er ganske interessant læsning og derfor får i lige linket så der er “underholdning” den næste halve time 🙂 Fælles for dem er at de alle rent faktisk skaber overskud, hvilket man jo ikke kan sige om alle iværksættere.

Synes det er lidt for dårligt at en der sælger protein pulver og kreatin samt weight gainer (mig selv) ikke figurerer på listen hehe

Læs om 15 succesfulde iværksættere

4 tanker om “Succesfulde iværksættere – Læs og bliv inspireret”

 1. Hej Nikolai,

  Du skriver i webshop kurserne at man kan høre dig om du vil opsætte en webshop for et engangsbeløb.

  Jeg har arbejdet lidt med joomla så jeg mener også jeg kan finde ud af oc som du anbefaler. Men jeg har brug for hjælp til opsætning med server osv.

  Jeg håber at høre fra dig hurtigst muligt da jeg brænder for at komme igang :o))

  Mange hilsner
  Mathilda
  mathilda.mor@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *