Leverandør af legetøj og ting til babyer

Her får du lige en engros forhandler af legetøj og ting til bayer og børn. Leverandøren ligger i Tyskland hvilket betyder billige fragtomkostninger og generelt gode priser. Da jeg ikke selv handler med børneting skal jeg ikke kunne sige hvor konkurrencedygtig prisen er, men det er så absolut værd at tage kontakt til dem hvis du gerne vil sælge ting til børn.

Kontakt Kidsbo i Tyskland og tjen penge på at købe engros børne legetøj.

Vær opmærksom på at dette er en af de mest konkurreprægede brancher på nettet hvis du tænker på at åbne en webshop med legetøj og ting til børn. Men det er også et kæmnpe marked, så kan du finde en god leverandør og en unik niche har du gode muligheder for succes.

4 tanker om “Leverandør af legetøj og ting til babyer”

 1. Hey, Jeg tænkte at man kunne lave sådan en “gadget” hjemmeside til hele familien.

  Der både inderholde legetøj og Gadgets.
  Jeg er ikke så gammel, og meget ny på dette område, men jeg har i langtid gerne ville lave onlineshop, og ville gerne drøfte området (have lidt hjælp)

  MvH. Chris

 2. Hej der.

  Nu har jeg læst dine kursuser. Så ville lige høre om , hvis jeg nu starter ny webshop, og gør som du siger med google adwords og jeg har en order efter 30 min.
  så er jeg jo nød til at have ting på lager. Men hvor meget skal man købe ind til en start, og skal vi kun have et lille sortiment til at starte med og så opgradere.

  Kom endelig med forslag =)

  MvH Martin

 3. Jeg har selv arbejdet med babyudstyr, og det er virkelig en hård branche, hvor der bliver konkurreret enormt meget på prisen.

 4. Jeg synes, at det kunne være helt vildt spændende at arbejde med babyudstyr og legetøj. Jeg elsker børn og har selv 3, så det kunne være helt ideelt for mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *