Stop med at arbejde og hold ferie resten af dit liv

Rigtig mange har sikkert tænkt at det kunne være dejligt at stoppe med at arbejde og så bare nyde livet i fulde drag. Men hvor mange penge skal du egentlig bruge for at kunne trække dig tilbage og nyde livet uden lønindkomst?

Dette spørgsmål kan nu nemt besvares ved at bruge et online værktøj som regner ud hvor mange penge du skal bruge til at starte med. Den er godt nok lavet for nordmænd, men det går nok ikke helt galt at overføre den til danske standarder.

Når du har regnet ud hvor meget du skal bruge er det bare at sætte sig et mål om at nå det. Hvis du f.eks. er 30 år nu og gerne vil stoppe med at arbejde som 40 årig kan du sætte 40 år ind i lommeregneren og indstaste de andre tal. Så er det ellers bare at komme i gang med at spare op.

Leg lidt med online regneren her på dette link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *