Tjen penge på fodbold betting – Lay uafgjort systemet

Mange har sikkert hørt om det før, og mange har sikkert troet at de havde fundet guldægget. Disse systemer sælges til op mod flere tusinde kroner med lovning på indtægter på flere 100.000 kr. om året.Dette her “system” var det der fik mig til at gå ind og tro på at det rent faktisk er muligt at tjene penge på fodbold væddemål (I hvert fald på Betfair).

Systemet som er mest brugt og kendt går typisk ud på følgende:

1: Lay uafgjort inden kampen går i gang (KUN KAMPE HVOR MAN KAN SPILLE UNDER KAMPEN ER INTERESSANTE)
2: Evt. tegn en forsikring ved at backe 0-0
3: Back uafgjort når der er blevet scoret og odds for uafgjort forhåbentligt er blevet noget større end du layede det til. Du kan nu tage en helt risiko fri gevinst.
4: Hvis der ikke er blevet scoret efter ca. 75 min (eller når odds er minimum 2.0) så back uafgjort med alt det du har stående som grønt beløb. Hvis der så bliver scoret 1 gang i de sidste 15 min. har du ikke tabt eller vundet noget.

Dette system uden ændringer og brugt på næsten alle kampe i fodbold fungerer fantastisk i starten og fik hurtigt tjent nogle penge ind. Desværre som tiden gik begyndte der at blive færre udsving når der blev scoret og systemet fungerer derfor kun på udvalgte kampe den dag i dag, og der skal lidt flere regler til for hvordan man kommer ud af sin position hvis det ikke går som man håber. Kamp valget er blevet en utrolig vigtig del af dette system så man skal virkelig bruge lidt tid på at finde ud af i hvilken kampe man er sikker på der bliver scoret nogle mål.

De fleste vil få meget ud af at tegne en forsikring. I alt sin enkelthed skulle systemet jo give overskud hvis der bare blev scoret et mål, hvorefter man har en sikker gevinst (hvis man har valgt de rigtige kampe, hvios du vælger forkerte kampe vil du rende ind i at uafgjort bliver billigere når IKKE-favoritten scorer og så kan du ikke komme ud af dit bet med overskud. For at undgå at tabe for meget og blive alt for nervøs kan du Backe 0-0 inden kampstart til et beløb der svarer til at du vinder det du taber på uafgjort væddemålet hvis den ender 0-0 så kan du ellers sidde stille og roligt og håbe på der går lang tid inden første mål kommer da du så rigtigt kan tjene penge.

Jeg tror på at der er gode muligheder for at tjene nogle penge på fodbold men det kræver lidt viden (eller interesse) så man kan finde de rigtige kampe. Hvis dette har interesse skal du som med alt andet i livet lære alt hvad du kan om området inden du kaster dig ud i det. Følgende bøger på markedet kan give ideer, og ved at kombinere flere af systemerne kan du måske lave dit helt eget unikke system. Gå IKKE i gang med det inden at du har styr på det hele, hvilket ikke er svært at få når først man har læst lidt mere.

Start omkostninger: Meget lav kapital behov. Du kan og SKAL langsomt opbygge din betting bank. Du bør dog læse alt hvad der er skrevet om dette emne inden du går i gang hvilket er den største investering.

Tidsforbrug: Det dårlige ved dette system er at du skal sidde ved computeren så du kan reagere når du skal. Du skal op og have en betting bank på omkring 5000 kr. inden det giver en ok timeløn.

Mine erfaringer: Er noget tid siden jeg sidst fandt tid til at sidde ved computeren en hel lørdag og søndag og spille dette her system. Men dengang jeg startede på betfair lavede jeg vel omkring 15.000 – 20.000 kr. over en periode på et par måneder.

Hvem kan jeg anbefale dette her til: Dette her anbefales kun for folk som har interesse for fodbold da det kræver du undersøger holdene og kampene du vælger. Endvidere kræver det is i maven og er aldrig noget der bliver en 100% sikker indkomst da man kan ryge ind i en dårlig stime og mange vil så stoppe. Kan endvidere anbefales til folk der spiller hver weekend almindeligt oddset, da dette her kan blive en del mere profitabelt ”gambling” og det er næsten lige så sjovt.

Sådan kommer du i gang: Opret først en konto på betfair.com

 

Dernæst udvælg noget litteratur herunder. Køb evt. først 1 eller 2 af dem og hvis du stadig synes det lyder som noget for dig så køb resten. Gå ikke i gang med at spille om rigtige penge før du for det første har læst alle bøgerne og for det andet har prøvet at gøre det på papiret et par weekender og sikret dig at det er noget du tror du kan magte.

Litteratur:

 

The Famous Compiler System

Make A Killing With These New Insider Football-betting Systems!

Socatrader

Soccer star system


Click here for better prices!

13 tanker om “Tjen penge på fodbold betting – Lay uafgjort systemet”

 1. Nu har jeg selv brugt denne system i snart 1 år, men må også se i øjnene at de lette penge ikke er det mere efter at alt for mange folk bruger den samme teknik. Men mon ikke der findes andre teknikker som man kan benytte og stadig tjene en god skilling ved at benytte?

 2. Hej der er noget i det du skriver jeg ikke helt forstår. Først sælger man uafgjordt til 3,45. Så skriver du at hvis der ikke er scoret inden de 75 min eller når oddset er nede på 2 så skal man købe uafgjort så taber eller vinder man ikke noget. det passer da ikke, hvis man først sælger til 3,45 og derefter køber til 2 har man da tabt penge. hvordan hænger det sammen ?

 3. Hej Alf,

  tror lige du skal læse det igen 🙂

  Hvis du sælger uafgjort til 3.45 og køber uafgjort tilbage igen til odds 2 kommer det jo helt an på dine indsatser om du taber lidt uanset hvad eller om du kun taber hvis kampen bliver uafgjort eller du kun taber hvis der bliver scoret. Det hele kan ændres alt efter hvordan du spiller.

 4. Okay vi tager lige regne stykket her. Vi starter med at sælge 1000 kr på X til 3,45 hvilket giver os en potentionel risiko på 2450 kr. Der er nu gået de 75 min og X er nede på odds 2. vi skal nu købe. Vi er nødt til at købe for 2450 til odds 2 for at få vores risiko dækket. som langt kan jeg følge dig. Men hvad nu hvis der bliver scoret på de sisdte 15 min ? så ser regnestykket jo således ud : Vundet = 1000 kr, tabt = 2450 hvilket giver et total tabt på 1450 kr. Hvis man kun køber for fx 1200 vi det se således ud. Resultat 0-0 = -2450+1200 = -1250.Resultat 1-0 : 1000-1200= -200 kr. Det vil da altid give et tab at købe til mindre end man sælger lige meget hvordan du fordeler pengene

 5. Ja hvis der bliver scoret taber du. I dette tilfælde som du beskriver gælder det også bare om at begrænse tabet. Man kan ikke vinde hver gang – desværre 🙂 og systemet som det stpr skrevet her virker ikke i det lange løb der skal lidt ændringer til.

 6. Det bedste når man spiller denne slags system er at udvælge en temmelig lige kamp. En lige kamp vil som regel altid få oddset på x til at stige ved scoring og du tjener penge.
  dårlig idé at vælge en kamp med en stor favirit, for kommer favoritten bagud vil oddset på x muligvis falde i forhold til inden kampstart.
  rigtig go idé at forsikre mod 0-0 allerede inden kampstart.

 7. Hey 🙂 brugte systemmet for nogle år siden med positivt resultalt 🙂 og vil egentlig gerne i gang igen, da jeg er startet på su igen 🙁
  Men dengang jeg brugte systemet downloadede jeg en “lommeregner” så man hurtig kunne regne ud hvor meget man skulle satse på de forskellige odds. plus en exel hvor jeg kunne skrive hvad og hvem jeg havde satset på og om man hvad og hvor meget man har vundet 🙂 nogen der lægger inde med de filer som de vil dele 🙂

 8. Nu jeg skal lige forstå det ret. Der er altså kun profit at hente, hvis kampen ender uafgjort, (0 – 0 undtaget) altså 1 – 1, 2 – 2, 3 – 3 og så videre?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *