Anmeldelse af Bookie Buster

Review af Bookie Buster

Bookie Buster starter ud som de fleste andre systemer med at love at vise hvordan man kan tjene mange mange tusinde kroner om året, og har som alle de andre systemer en velskrevet salstale der kan få de fleste folk til at købe denne ebog og tjene over 50.000 kr. om måneden ved bare at spille på fodbold og tennis etc.

Jeg har nu haft bogen i 1 måneds tid og læst den et par gange. Jeg må sige at jeg blev lidt skuffet, bogen er en samling af stakingplans (stakingplan = plan for hvad BELØB du skal satse). De gennemgåes alle ganske godt så man kan finde ud af at bruge dem i det virkelige liv, og der var da en enkelt stakingplan jeg ikke havde set før gratis på nettet.

Problemet med bogen er at han ikke berører risikoen ved stakingplaner. Stakingplaner er desværre ofte den sikre vej til fattiggården og man skal passe utroligt meget på med at lege med de som gerne vil vinde det tabte beløb hurtigt hjem igen (såsom Martingale / Dobbelt op efter at have tabt).

Jeg tror ikke at dette er en ebog der kan hjælpe dig med at tjene masser af penge. Den vil helt sikkert være spændende for de som går op i stakingplaner og leger med Martingale systemer og andre systemer hvor man prøver at vinde det tabte tilbage. Jeg er dog generelt imod disse systemer selvom deres appel er stor og jeg da også selv leger med det for sjovt. En god stakingplan kan hjælpe et ordinært profitabelt program med at blive ekstraordinært godt, men det kan som hovedregel ikke gøre et tabsgivende system til et med overskud i DET LANGE LØB.

Karakterskala 1-5:

1: Hold dig fra den total spild af penge

2: Tror ikke på det virker men der er da lidt interessante ting

3: Dette virker måske men kræver meget arbejde eller en del ændringer at få til at fungere

4: Dette virker men kræver en del arbejde

5: Dette virker helt sikkert og kræver ikke ret meget arbejde

Bookie Boster får 2 pil op. Systemerne ser ganske fornuftige ud og kan med en god selektion af spil sikkert også give et rigtigt pænt overskud, problemet kommer bare når man på et tidspunkt kommer ind i en uheldig stime hvor alt hurtigt kan blive tabt igen. Er også meget imod at man ikke gør mere ud af at beskrive risikoen og hvordan man kan minimere den.

2 tanker om “Anmeldelse af Bookie Buster”

 1. Hej!

  At bruge så mange timer på disse “bliv-rig-hurtig-systemer” er efter min mening totalt ondsvagt! Brug dog hellere alle de mange timer til at arbejde i, og opstart derefter en webshop.

  Til alle jer der tror at sådanne systemer kan give penge – jeg må desværre skuffe jer, jeg har dog ingen erfaring inden for området, men jeg ved der ikke findes nogen nem vej til rigdom. Så på med vanten og kom ud i real life…

  Just my 2cents.!

 2. Hej Anders,

  Det er lidt svært at tage din advarsel helt til sig når du ikke har noget erfaring, jeg har mange års erfaring og er derfor jeg har lavet siden. Vil dog gerne give dig ret i at det meste er noget fusk, men nogle af tingene virker faktisk ganske glimrende men jo bedre de virker desto mere arbejde er der typisk ved dem og sådan er det jo for ellers havde alle jo været rige. Indtil videre har du heller ikke set nogen stor anbefaling herinde af nogle af systemerne og dette er netop som du selv siger fordi at mange er spild af tid og penge. Der er dog nogle der virker hvor du kan tjene penge men det kræver altid lidt arbejde.
  Uafgjort systemet der er under fodbold betting virkede ganske fortrinligt uden du skulle lave ret meget for nogle år tilbage, pludselig begyndte alt for mange dog med det (da folk fandt ud af at der var noget get rich quick – uden at lave noget) der virkede. Nu virker den så ikke længere i sin originale version.
  Hvis du ser på Trading på Betfair vil du også se at der er lavet masservis af millionærer på dette men igen er det som du siger ikke uden at lave noget og det går heller ikke vildt hurtigt men det kan nemt erstatte et fuldtids job med en meget bedre timeløn. Du kan læse mere om sådanne muligheder her på siden i fremtiden 🙂

  Ellers kan jeg da sige at der også kommer en del mere fokus på “almindelige” forretningsideer og salg på nettet etc.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *