Lay Software program

000000lay.gifLay Creator Et program der kan finde de bedste Lays!

Da jeg første gang så annoncen for Lay Creator må jeg sige at jeg var overbevist om at dette program virkeligt kunne virke og ville give mig de perfekte lays. Programmet er en utrolig genial ide som der egentlig burde eksistere mange flere af.

Lidt om Lay Creator Softwaren

Lay Creator kommer som et simpelt software program hvor du bare udfylder felterne og til sidste får du så resultatet om din hest kan layes eller ej. Programmet får dig til at gennemgå alle de vigtigste kriterier og du får ret hurtigt et overblik hvor du næsten kan gøre det uden programmet.

Lay Creator er helt sikkert et program der vil hjælpe dig med at forbedre din Lay strike rate ved at lade dine heste gennemgå softwaren. Jeg mangler dog en bedre manual og en mulighed for også at indtaste hvilken odds der er og hvordan konkurrenterne er. Det hjælper jo ikke noget at have en dårlig hest som favorit hvis alle de andre heste er endnu dårligere.

Lay Creator kan derfor anbefales til de som har et udemærket Lay system de gerne vil have forbedret en smule. Det kan også anbefales til folk som gerne vil vide mere om hvilken kriterier der er vigtige når der skal layes. Til sidst kan det bruges for folk der gerne vil lave deres eget Lay system ved trial and error. Lay Creator giver dig et redskab men den mangler at give dig nogle flere kriterier såsom hvordan konkurrenterne skal være og hvilke odds der er de optimale etc.

Karakterskala 1-5:

1: Hold dig fra den total spild af penge

2: Tror ikke på det virker men der er da lidt interessante ting

3: Dette virker måske men kræver meget arbejde eller en del ændringer at få til at fungere

4: Dette virker men kræver en del arbejde

5: Dette virker helt sikkert og kræver ikke ret meget arbejde

Lay Creator får karakteren 3. Som sagt er det et fornuftigt redskab der virker ok, men absolut ikke fantastisk. Det kræver en del ændringer men er absolut bedre end bare at laye favoritten eller andre dårlige systemer. Her får du ihvertfald gennemgået en masse vigtige kriterier og undgår at Laye en hest i hvert løb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *