Sådan tjente jeg min første million

Flere har allerede spurgt hvordan jeg selv blev millionær og det er jo et ganske forståeligt spørgsmål. Jeg startede et firma op i 1998-1999 i det jeg længe havde vidst at jeg ville være selvstændig, jeg vidste bare ikke hvad jeg ville lave. Samtidig trænede jeg en del og begyndte at læse om protein pulver og kreatin og diverse bodybuilding artikler. Hurtigt fandt jeg ud af at hvis jeg ville have det optimale ud af min træning ville det hjælpe med et protein tilskud. (Nedenunder billede af mig taget i forbindelse med reportage i Jyllandsposten om at tjene penge hjemmefra)

protein pulver


Jeg søgte så rundt på nettet herhjemme og kunne se at priserne var alt for høje sammenlignet med udlandet. Derfor bestilte jeg nogle bøtter hjem fra england og bestilte lidt ekstra da fragten ellers var for dyr. Hurtigt fik jeg solgt de ekstra bøtter til mine venner, og så kom ideen til at starte en webshop der sælger protein og kreatin. Jeg fik en ung skoleknægt til at lave en hjemmeside og hængte flyers op rundt omkring på skoler og universitetet samt fitness centre og allerede ugen efter tikkede de første ordre ind og jeg var i gang. 2 år senere kunne jeg se at jeg kunne leve bedre af at sælge proteinpulver og droppede derfor ud af jurastudiet. Siden har jeg ikke set mig tilbage og har nu startet firma op i Tyskland der gør nøjagtigt det samme.

Gennem årene har jeg hele tiden kigget efter andre måder at tjene penge på og har blandt andet beskæftiget mig med salg af ejendomme i udlandet da dette var på sit højeste, en del med affilliate sites, daytrading, poker, betfair trading og masser af andre ting.

ejendomme i udlandet

Min forretningside var den gamle kedelige som altid virker – Find et behov og udfyld det. Hvis der er konkurrence på markedet skal du kunne gøre det bedre eller billigere. Det er bare at kaste sig ud i det. I dag koster en webshop ingenting (få f.eks. en gratis oscommerce webshop) og google adwords gør at du kan modtage din første ordre 10 minutter efter du har startet webshoppen. Det tog mig 2 år inden jeg nåede en omsætning som jeg var tilfreds med, men indtil da finansierede webshoppen fint mine omkostninger til ejerlejlighed i Århus og byture o.s.v. En webshop vil også være vejen frem for de fleste af jer der sidder herinde. I har sikkert en eller anden interesse i brænder lidt for, og der sidder med garanti mange andre med samme interesse. Lav en hjemmeside og find noget at sælge til målgruppen.

Jeg har nu lavet denne her hjemmeside da jeg alligevel sidder og læser alle disse her bøger og systemer, og får en masse forretningsideer som jeg ikke har tid til at gøre noget ved. Planen med denne hjemmeside er selvfølgelig også at tjene flere penge mens jeg sidder derhjemme eller i udlandet. Pengene på en side som denne vil komme til at bestå af affiliate provisioner, adsense og nyhedsbreve etc. hvilket også er ting jeg vil skrive om i fremtiden så du kan lære at gøre det samme i en branche der interesserer dig. Hvis jeg ikke kommer til at tjene ret meget på denne side er det ikke det store tab da det jo er noget jeg interesserer mig for og derfor også har haft det hyggeligt med.

Jeg kan kun sige en ting – KOM I GANG. Find noget der interesserer dig og som du kan købe billigere i udlandet, importer det til Danmark og sælg det. Dette er en af de sikreste måder at tjene penge på, men det er ikke noget du kommer sovende til.

5 tanker om “Sådan tjente jeg min første million”

 1. Takker jeg vil også forsøge at få skrevet noget næsten dagligt 🙂 Snart skulle der gerne komme nogle real money tests.

 2. Jeg synes at det er en rigtig spændene side du har lavet, og kigger ind en gang i mellem, da jeg synes at den giver inspiration og mulighed for at tænke i nogle baner, man måske ellers ikke ville have gjort. så fedt at du har taget inviativet til at lave sådan en hjemmeside 🙂

 3. hej jeg ville stille et spørgsmål?

  hvis man drikker protein pulver hvad sker der så for kroppen der nogen som siger at hvis man stopper med at drikke det går musklerne ned.

  1. Hej Jens

   Spørg på vores debatforum på Getbig.dk så tager vi den der hvor den hører mere til 🙂

   Musklerne går dog ikke ned 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *