Betfair King – Daytrade på Betfair

Så er der for første gang en anmeldelse af en trading strategi på betfair. Trading på betfair fungerer ligesom på aktiemarkeder med at du kan “købe” (backe) en hest dyrt f.eks. til odds 4 og sælge (laye) den til odds 3.8 hvis du havde brugt en indsats på 100 kr. ville du altså stå med 20 kr. profit hvis hesten vandt og uden at risikere noget. Der er så meget likviditet og udsving på Betfair at det er muligt at lave masser af gode trades indenfor få sekunder og der findes professionelt software der kan hjælpe på dette.

Betfair trading er en af de få metoder som kan give en sikker indkomst og som også er vildt sjovt.

Det første system jeg vil se på er Betfair King. http://www.betfairking.com/ er dog den værste på markedet og er derfor kun med for at advare imod at købe den. Den indeholder ikke andre taktikker ind weight of money. Ligesom på aktiemarkedet kan man se hvor mange penge der er på køb og salgs siden på betfair og derved “regne ud” hvilken vej prisen går.

Betfair King indeholder faktisk ikke meget andet og er derfor total spild af penge hvis du køber et af de bedre systemer der indeholder tusinde flere ting og bedre forklaringer. Senest i morgen vil der komme en positiv anmeldelse af et Betfair trading system. Hold jer fra denne ebog….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *