Tjen penge på Betfair via Betfair Trading

Så kommer der endelig lidt positivt fra min mund. Easytraderpro er den perfekte begynder manual hvis man vil tjene penge på betfair via trading. Betfair Trading går ud på at købe og sælge odds. Konceptet er ligesom aktie daytrading hvor man køber billigt og sælger dyrere kort efter, eller omvendt. At trade på Betfair er blevet næsten lige så populært som daytrading i aktier da der virkelig sker noget og det er muligt at starte med meget lavere beløb da man ikke betaler kurtage.

Jeg vil i en senere artikel komme med noget begynder vejledning til Betfair trading, men i denne omgang vil jeg anmelde easytraderpro. Denne ebog indeholder alt hvad der står i Betfair King og meget meget mere.

Easytraderpro er vel nok den mest fuldendte ebog om trading, der forefindes på markedet for tiden. Den indeholder alt hvad du har brug for at vide om Betfair trading. Den tager dig fra totalt begynder til en ganske habil trader på ganske kort tid. Som ved alt andet der er rimelig nemt at gå til kræver dette dog noget erfaring inden du mestrer det godt nok til at tjene penge konstant på metoden. Jeg vil skyde på et par måneders træning med minimum stakes burde gøre det for de fleste og så er de ved at have rutinen til at kunne tjene penge konstant via Betfair trading.

Easytradepro indeholder alt grundlæggende viden du har brug for for at starte op som Betfair trader og tjene lidt ekstra penge. Jo længere tid du dygtiggør dig desto mere vil du kunne tjene. De fleste falder hurtigt fra da de ikke magter at følge bogens råd og ikke får afsluttet traden inden at løbet går i gang (og alt bliver for uforudsigeligt) men dem som har viljen og interessen vil nemt kunne tage et overskud fra Betfair næsten hver dag. Der er MANGE folk der lever af Betfair Trading og Betfair er ligeglade da du spiller mod andre spillere som dig selv, og der er meget få der trader i forhold til folk som spiller normalt. Herunder ses et ekempel på en trade hvor der er sikret en gevinst på over 1000 kr. UDEN RISIKO. Det man så typisk gør er at fordele gevinsten så man får den uanset hvem der vinder hvorefter man vil have en hel grøn skærm hvilket betyder man vinder 300 kr. uanset hvem der vinder løbet. Så er det bare videre til næste løb 🙂

Betfair trading

Karakterskala 1-5:

1: Hold dig fra den total spild af penge

2: Tror ikke på det virker men der er da lidt interessante ting

3: Dette virker måske men kræver meget arbejde eller en del ændringer at få til at fungere

4: Dette virker men kræver en del arbejde

5: Dette virker helt sikkert og kræver ikke ret meget arbejde

Jeg giver easytraderpro karakteren 4. Det er noget der helt sikkert virker men det er også noget som kræver en oplæringsperiode hvor man skal dygtiggøre sig og lære mekanismerne. Dette er ikke et get rich quick system da du rent faktisk skal sidde og prøve at tjene en timeløn, men denne timeløn kan blive meget høj og så kan du gøre det derhjemme. Easytraderpro giver dig en god start på din trader karriere men det er ikke alle som kan klare den da det kan gå op og ned og man hele tiden skal bevare fokus og ikke forsøge at vinde tab tilbage og ikke miste troen. God fornøjelse med Betfair trading – Køb easytraderpro ved at klikke her.

5 tanker om “Tjen penge på Betfair via Betfair Trading”

 1. hej horseman
  du skrev tidligere, at du ville komme med noget begyndervejledning indenfor betfair trading, hvornår får regner du med at få tid til at poste det da det er en teknik jeg gerne vil lære

  mvh heine

 2. Hej Heine,

  Jeg har simpelthen ikke tid for øjeblikket til det, det kræver lige lidt at stille nogle regler op for det som alle kan bruge da det egentligt er meget på fornemmelse, som du oparbejder ved at trade markedet i et halvt års tid.

 3. Hej horseman,

  Nu har jeg for nogen tid siden prøvet den efterhånden “klassiske” fidus med at spille på ikke-uafgjort på Betfair, og derefter lave et bet når der bliver scoret. Det gik også fint nok, men efter en masse 0-0, blev min konto stille og rolig tømt 🙁 Men jeg havde så heller ikke omvejet den “forsikring” du har skrevet om.

  Mit spørgsmål: Er denne “Easytradepro” reelt noget værd? Kan man kun spille på livekmape i den, eller introducere den nye områder?

 4. Hej horseman
  Jeg tog en beslutning, om at købe easytraderpro, men kunne ikke få linket til at virke eller hjemmesiden måske er lukket ned.
  Det kunne være at du havde en ide om hvad der var galt eller måske foreslå et alternativ til easytraderpro

  Mvh
  heine jensen

 5. Betfair er ligesom lotto, du taber en masse penge.
  Det er nærmest umuligt ikke at tabe på et eller andet tidspunkt.

  Jeg har nu igennem et par måneder spillet på fodboldskampe på betfair, og jeg har tabt en del penge. Men hvad gør folk så for at tjene derinde.

  Jeg har personligt selv købt forskellige systemmer som skulle kunne gøre en rig. Men de virker som bare ikke.

  Derfor ville mit råd være spil aldrig på en kamp før 20 minutter før den slutter. Lav modtræk hvis der bliver scoret til 2-1 sådan at du kan tjene pengene hjem igen, uden at tabe.

  Og det nok vigtigste af alt, spil aldrig for mere end 30-40 kr. På den måde har du råd til at smide 60-70 kr. på at det modsatte sker, hvis der bliver scoret mål i de sidste par minutter af kampen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *