Få 5000 DKK til at blive over 2 millioner ved at spille på heste

Endnu er spændende personlighed er ved at bevise for hele verden at man kan tjene gode penge ved at spille på heste. Han har simpelthen lavet et slags program med lidt kunstig intelligens der kan udvælge heste der taber. Hans mål er at forvandle ca. 5000DKK til 2.500.000 kr. på bare 8 uger og han er faktisk nået 2/3 af vejen! Snak om at tjene penge hjemmefra!
Desværre har det ikke været muligt at få ud af ham hvad han helt præcis gør og man får det nok heller aldrig før end nok folk har luret systemet og det ikke er profitabelt længere. SÅ er muligheden der jo altid for at lave en ebog om systemet og tjene lidt flere millioner.

Det spændende bliver i de kommende uger om han mister sin fordel i det hans bet begynder at blive så store at de ikke bliver nemme at få matchet til gode odds. Desuden er han begyndt at kunne mærke presset idet han ha rundet en gevinst på over 1 mio kroner.

Jeg kan kun anbefale at følge hans blog og hans betragtninger og lykønske ham hvis han når de 2,5 mio Danske kroner! Det der selvfølgelig mangler er et helt klart bevis for at han faktisk spiller det, enhver kan jo lave et excel ark og opdatere det hver dag, men hvad jeg har kunnet snuse mig frem til på diverse forums skulle det være reelt nok.

Hvem der bare lige havde 5000 kr. og lidt kunstig intelligens 🙂

Læs mere om manden der virkelig kan tjene penge på nettet ved at arbejde hjemmefra:

Riches to Rags – Hattys blog om den desperate og håbefulde jagt på millionerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *