Losing favourites system

Så er der endnu en gang kommet et helt nyt laying system der kalder sig Losing Favourites System. Jeg har desværre ikke haft tid til at teste det endnu da julen står for døren og jeg har en masse der skal nåes inden det nye år.

Jeg synes dog at Losing favourites system ser rigtigt spændende ud i det man layer nogle favoritter hvilket begrænser risikoen for at tabe en masse penge når en hest vinder. Der er desuden ikke noget med martingale eller andre staking plans som påstår at skulle øge profitten. Resultaterne som jeg har fået på email gennem det sidste stykke tid har også set ok ud (men sådan nogle kan nu altid fikses). Herunder ses resultaterne for de sidste mange år:

arbejd hjemmefra - tjen penge

Der er utrolig mange af sådanne tjen penge systemer på markedet så jeg skal endnu ikke kunne sige om dette er bedre end de andre.

Hvis du beslutter dig for at prøve Losing Favourites System så send mig gerne en mail med dine oplevelser så vi kan anbefale eller advare andre om systemet. Hvis du har rigtig god tid er det optimale selvfølgelig at vi ligger dens anbefalinger direkte ind på siden hver dag over en periode så alle kan følge med LIVE i hvordan det går. Som sagt send mig en mail hvis du køber systemet og vil hjælpe andre med at tjene penge og arbejd hjemmefra(jeg kan sikkert kvittere ved at sende dig en anden spændende ebog.)

Herunder kan du se resultaterne fra de dage vi har testet systemet. Husk at alle udvælgelser er blevet lagt ud på hjemmejob.dk INDEN løbene gik i gang så alle har kunnet spille med og se at det passer. Systemet giver anbefalinger næsten hver dag som du kan spille på. Vi har dog valgt kun at teste det nogle dage da vi kun tjener penge hvis folk selv køber systemet, og der er nok ikke mange der gider købe et heste system hvis de bare kunne se udvælgelserne her hver dag.

Resultat referat (selve hvad der er spillet på og hvor mange der har vundet og tabt kan ses i resultater af live tests af systemer)

22/12 + 20 kr.
27/12 + 452 kr.
2/1 +307 kr.
3/1 – 74 kr.
10/1 – 100 kr.
22/1 + 475 kr.

Total: +1080 DKK (husk dette er ved at spille med 100 kr. pr. spil. Hvis du havde spillet med 1000 kr. havde du tjent 10800 kr. på vel nok 1 times arbejde)

5 tanker om “Losing favourites system”

  1. I kan se spilforslagene som systemet kaster af sig i “resultater af live test” ude til venstre i menuen. Som sagt vil jeg ikke opdatere ret tit da jeg kun tjener penge hvis i køber systemet. Jeg vil dog forsætte ind i mellem indtil vi minimum har en test periode på 30 dage inden jeg bedømmer systemet.

  2. Det spilles på betfair.com (send mig en besked hvis du ikke har en konto så sender jeg et link og en bonus kode.)

    Systemets pris kan du se ved at klikke på linket. Dette system er dog ikke færdig testet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *