Sælg husbåd / sommerhus / campingvogn

Endnu en mulighed for at være først på et eksplosivt marked er nu til stede. Aquabach er en husbåd som indeholder alt hvad du har brug for og kan faktisk sammenlignes med en flydende campingvogn. Du kan dog også bruge den som campingvogn, som fiskekutter eller som et fantastisk kontor. Den sejler fantastisk og er i et flot design der også kan stå i din have når den ikke er ude og sejle. Såvidt jeg ved er der endnu ikke en dansk importør af denne flotte type husbåd som jeg dog også ser som et “billigt” hjemmekontor etc. mulighederne er mange.

husbåd

Tag et kig på Aquabachs hjemmeside og tænk over hvor mange ting den kan bruges til og hvor mange du kan sælge af den. Husk når det drejer sig om luksusting er avancen typisk ganske gode så du ikke skal sælge ret mange før du tjener rigtigt godt.

En tanke om “Sælg husbåd / sommerhus / campingvogn”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *