Arbejd hjemmefra som telefon træner

tjen penge, arbejd hjemmefra

Er du meget interesseret i mobiltelefoner og kan du bare alt med din mobiletelefon så er dette her et hjemmearbejde du kan start hurtigt op og blive den første til i Danmark. Ideen går ganske enkelt ud på at lære folk at bruge deres mobiltelefoner og få mest muligt ud af dem. Mobiltelefoner kan i dag en hel masse ting som kun de færreste gider bruge tid på selv at finde ud af. Hvis du sidder og synes det er spændene og kan lave alt med de nyeste mobiltelefoner kan du derfor komme i gang i en branche der er kæmpe stor men hvor konkurrencen er lille.

Jeg ser et stort behov ved firmaer til at uddanne deres medarbejdere i at bruge deres mobiltelefon bedst muligt så de ansatte arbejder mest effektivt. De fleste større firmaer giver deres ansatte nye smartphones som kan en masse ting så de hele tiden kan opdatere deres arbejde mens de er på farten, det er bare kun et fåtal som gider sætte sig ind i hvordan det virker og det er her du kommer ind i billedet. Uddan ansatte og firmaer til at bruge mobilen mest effektivt eller uddan ældre mennesker til de basale ting.

Der er en stor spiller allerede på det amerikanske marked, så tag et kig på deres hjemmeside og se hvordan og hvad de gør og kopier det så bare til det danske marked. Se http://www.mobile-mentor.com/ for yderligere detaljer om hvordan de kører en forretning som denne.

3 tanker om “Arbejd hjemmefra som telefon træner”

  1. den her ide kan jeg godt li…. det enste lille problem der er ved det er at man er nødt til hele tiden at købe de nyeste telefoner for at holde sig opdateret, og det kan godt blive en kostbar affære….. men ideen holder helt igennem.

  2. man kan selvfølgelig trække udgifterne til telefonerne fra når man har et firma, det betyder at momsen ryger væk osv. derudover kan de nemt sælges igen da de ikke når at gå af mode. Man kan jo også bare sige at man kan alle telefoner og så først sætte sig ind i det når man har kunder. kræver dog man kan rive en uge ud af kalenderen for at blive fortrolig med en ny telefon på et niveau hvor man kan lære fra sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *