Nytårsforsæt – Gør noget ved dine ideer

Det største problem alle folk har med at tjene penge hjemmefra er at de aldrig fører deres ideer ud i livet. Jeg har selv det samme problem og har gennem lang tid gået med masser af ideer til at tjene penge på nettet som simpelthen aldrig er blevet ført 100% ud i livet, hvilket har ført til en masse halvfærdige projekter, der har taget masser af tid og ikke giver noget afkast. Man kan sige at jeg længe har været mere interesseret i ideerne bag at tjene penge hjemmefra end selve udførelsen. Det tog f.eks. ca. 2 år inden at jeg fik taget mig sammen til at bruge et par timer og så starte www.hjemmejob.dk op.

Mit nytårsforsæt i 2008 er at jeg vil starte mine bedste “tjen penge” ideer op og sørge for at fuldføre dem så de tjener penge mens jeg arbejder hjemmefra. Herunder er nogle spørgsmål du bør stille dig selv inden du bruger for meget tid på at tænke over projektet og inden du fuldfører det.

1) Hvad er mine mål med dette projekt. Du bliver nødt til at sætte dig nogle målbare realistiske mål så du har noget at stræbe efter og motivere dig.

2) Hvad vil jeg gøre for at opnå disse mål. Du bliver nødt til at have en plan for at du kan indfri dine mål og sørge for at du er på rette vej og får gjort noget ved ideerne.

3) Har jeg nok ideer og inspiration. Ideerne er ligesom brændstoffet bag ethvert nyt projekt, hvis du kun sidder med et par ideer er der en stor chance for at du løber tør hurtigt og dit nye firma så gør det samme. Sørg for at hent inspiration og ideer nok til i hvertfald det første år inden du går i gang.

4) Har jeg tid nok. Uden tid er det svært at søsætte de fleste projekter. Sæt derfor kun de projekter du har i gang hvis du er sikker på du har tid til at fuldføre dem.
5) Vil det have en negativ effekt på andre projekter der allerede kører. Hvis du allerede har gode projekter der kører skal du se på om det nye projekt tager tid fra disse og gøre op med dig selv om det er værd at bruge tid på at starte noget nyt op i stedet for at forbedre de gamle projekter, der allerede kører.
Når du har besvaret disse spørgsmål skulle du have et godt fundament at bygge videre på, og forhåbentlig har du fået lagt en plan som sikre at du rent faktisk fuldfører din ide. Held og lykke i 2008 med dine nye projekter – som skal GENNEMFØRES!

3 tanker om “Nytårsforsæt – Gør noget ved dine ideer”

  1. Hej
    allerførst det en fed site du har jeg har et problem du har rodet mig ud i he he jeg surfede ind på en af de sider du viser.
    den med børnemøbler og andet stuf jeg sendte dem en Email jeg gerne vil have du ser hvis du har tid.Det fordi jeg gerne vil have dette til at lykkes da jeg tror dette kan lade sig gøre men aner ikke en dyt om det men er villig til at kæmmpe for det HHHHåber du får tid glæder mig til at høre fra dig
    Alex

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *