Tjente 307 kr. i dag på losingfavouritesystem

Endnu en gang en god dag med losingfavouritesystem hvor vi tjente 307 kr. på 10 minutters arbejde. Dette er på spil med 100 kr. indsatser, hvis du havde spillet med 1000 kr. havde det været 3070 kr. 😉 Lig også mærke til at der ikke er noget med at prøve at vinde det tabte tilbage, vi spiller samme indsats hver gang.

Forrige gang tjente vi 452 kr. Men alt i alt er det jo gået ganske godt. Håber nogle af jer spiller med på hestene og har tjent lidt sammen med mig. I morgen lidt over 12 kommer der sikkert udvælgelser igen hvis jeg får tid. Hvis du vil være med hver dag bliver du nødt til at købe systemet selv om vi ikke har færdigtestet det da jeg ikke kan garantere for at jeg bliver ved med at finde tid til det (tager ikke lang tid at finde hestene at spille på, men lang tid at opdatere resultaterne mv.)

HUSK dette er stadig ikke et færdigtestet system så vi anbefaler det ikke endnu, vi afprøver det så godt vi kan og så lang tid jeg gider inden vi kommer med den endelige bedømmelse 🙂 Se tidligere dages udvælgelser mv. i “resultater af live test”. Køb systemet her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *