Tjen penge på udlejning af babytøj

baby1.jpg Dette er en ide til at tjene penge ved hjemmearbejde, som jeg endnu ikke har set i Danmark men som burde have et stort potentiale. Ideen kan sikkert også udvides til andre ting, men det mest nærliggende er til babyer. Det er også en ide som helt sikkert vil kunne give en masse gratis reklame i både tv og blade.

Ideen til at tjene penge hjemmefra er ganske enkel. Du udlejer babytøj, og folk kan så bytte det gratis til et større sæt når deres baby er groet ud af tøjet. Mange børnefamilier bruger rigtig mange penge på tøj til deres børn da børnene hele tiden vokser, og dette her koncept vil gøre at de for et fast månedligt beløb er sikre på at have tøj til deres barn uanset hvor meget det vokser til rimelige penge. Den eneste jeg har set gøre dette er det tyske firma Luette-leihen hvor de tager ca. 150 kr. pr. måned for udlejning at tøj og gratis bytteservice til større størrelser, du får så både sokker og hatte og bodystockings etc. tag et kig på deres hjemmeside og kopier konceptet til Danmark, her skulle være gode muligheder for at tjene penge.

8 tanker om “Tjen penge på udlejning af babytøj”

 1. det virker som en super idé som jeg godt kunne tænke mig at kigge lidt på:-) du er super inspiration må jeg sige.

  mvh Nikolaj

 2. Takker, det er bare at komme i gang. Jo længere tid der går inden du kommer i gang desto mere begynder man at tvivle og se problemer som måske slet ikke er der.

 3. Hej det var da en rigtig god ide, i min lille butik sælger jeg tøj til premature baby også alm. babytøj op til 1 år..
  Det vil jeg se nærmere på ..
  vh Lone

  1. Hej Lone

   Tak for feedbacket 🙂

   Men der er også rigtig mange muligheder for forbedringer af din webshop så du har vidst nok at se til hehe 😉 Start lige med at fjerne musikken, det er mildest talt irriterende og MANGE forlader hurtigt siden inklusiv mig selv når der kommer musik ud af højtalerne 🙂

  1. Hej Lone,

   Der er tusinde ting (sådan cirka hehe) lister lige de få vigtigste ting 🙂

   1) Medmindre du virkelig har mange kunder i ENgland så vil det være en god ide at holde alt i shoppen på dansk.

   2) Der skal foretages MEGET søgemaskine optimering, lige nu er der intet

   3) Kunder hader at skulle registrere sig inden de køber og hvad skal du egentlig bruge f.eks. deres fødselsdato til. Gør det nemt og hurtigt for dem at købe. Derudover tvivler jeg på at du vil sende ordre til Aserberdjan og diverse andre lande, så fjern alle de lande du alligevel ikke sender til. Derudover gør sådan at man ikke skal vælge stat hvis man vælger Danmark. Der er mange ting i købsprocessen hvor du kan risikere at skræmme mange kunder væk da den er rimelig indviklet.

   4) Designet er MEGET forvirrende og lidt for uprofessionelt. Nok det der er allermest nødvendigt du får ændret og evt. ofre nogle penge på at få det lavet prof. eller finder et flot design inde på http://www.templatemonster.com. Drop billeder som baggrund det forstyrrer øjnene og ser ikke ret prof. ud:-)

   5) Hvis du er seriøs med din netbutik så skal du tage imod Dankort, så få en indløsningsaftale med PBS.

   Der er masser af andre ting men dette giver da lige en ide og lidt at arbejde med 🙂 Held og lykke med forretningen, du kan trøste dig med at webshoppen kan forbedres rigtig meget så der er masser af muligheder for meget meget større omsætning.

 4. Hej
  det der nr 2 med søgemaskine optimering, søge ord på selve shopen kan jeg ikke hvordan og hvor lægger man dem ind, jeg har masser af besøgende på shoppen men de køber ikke noget, det er nok også fordi at jeg ikke har ret meget..
  vh Lone

  ps. tak for din hjælp.

  1. Hejsa

   Gå ind på amazon.com og køb nogle bøger om Search Engine Optimization det vil give dig en ide om hvad du skal gøre.
   Men vil klart sige at dit design og indkøbsprocess er det vigtigste at få rettet hurtigt hvis du allerede har godt med besøgende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *