Tjen penge på at være personlig assistent

Dette her er en ide jeg helt klart selv ville have overvejet hvis jeg stadig var studerende. Det er en ide der kan være mange millioner værd og som er nem og sjov at starte op uden de store omkostninger. Du kan køre ideen i dit lokalområde eller over hele danmark, mulighederne er uendelige og det samme er indtjeningen. En rigtig god niche til et hjemmearbejde.

De fleste forbinder en personlig assistent med noget der er vildt dyrt og kun forbeholdt de allerrigeste mennesker, men sådan behøver det slet ikke at være. Internettet har åbent masser af muligheder for at tjene penge og denne her er helæt fantastisk. Dette koncept er først startet op i New York af asksunday og det er fra dette koncept vi vil fortælle ideen (de amerikanere er ikke helt dumme) hehe

Asksunday lader travle (eller dovne) folk uddelegere opgaver til firmaet for et månedligt beløb der starter helt nede omkring 150 DKK. Firmaets agenter er klar 24 timer i døgnet til at booke restauranter, booke flybiletter, aftale golf tider, finde en håndværker for dig etc. kort sagt alt hvad du har behov for kan de hjælpe dig med. Firmaet har faktisk ikke nogle ansatte men har outsorucet det meste til firmaer i Indien hvor de får billig arbejdskraft. Prisen for en lignende service i Danmark kan helt sikkert sættes noget højere og man kan altid tilpasse servicen så den passer til hvornår man selv har tid. Tænk lidt over det og se om du kan komme på gode ideer til at tjene penge som personlig assistent, jeg er sikker på der er et marked for det.

4 tanker om “Tjen penge på at være personlig assistent”

 1. ja nogle spørsmål hehe 😉

  for det har faktis sagt klik for mig med det

  1. hvorfor en kundegruppe vil være det bedste at starte med?

  2. og hvorfor nogle ulemper kan det være i at starte det?

 2. Hejsa

  Hvis jeg skulle starte ville jeg nok starte med noget som kunne ordnes over telefonen, men det er helt op til dig selv. Du kan starte med alle de undegrupper du tror kunne have interesse i at få en personlig assistent til at hjælpe i hverdagen.

  M.h.t ulemper kan jeg ikke se de store. Du kan lave dit firma som du har lyst til så det giver dig færrest mulige ulemper.

 3. Hej, Jeg tænkte på om du eller nogen andre ved om der allerede er nogle der er startet op med sådan en virksomhed i Danmark?

 4. hejsa

  Tror da nok der skal være nogle der gør det, men det er nu ikke noget du skal lade dig slå ud af, der er altid plads til flere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *