Bliv rigtig fodbold manager og tjen penge

Mange har sikkert brugt det meste af deres unge dage på at spille football manager, championship manager etc. MEN nu kan drømmen faktisk blive til virkelighed via en god ide på nettet som også kan startes op herhjemme.

www.myfootballclub.co.uk er en side hvor folk tilmelder sig for et gebyr og de stemmer så om hvilken fodboldklub der skal købes,. Når først klubben er købt vil der så blive stemt om alt fra indkøb af spillere til priserne på fadøl o.s.v. Der er selvfølgelig en der skal ansættes til at stå for den daglige drift og det kunne jo være dig hvis du havde startet hjemmesiden og du kan også tage et pænt beløb pr. år folk er ejere af klubben. Der skal tænkes lidt over hvordan du kan tjene penge på ideen, men jeg er sikker på der er gode muligheder. Så går du med drømmen om at stå i spidsen for et opkøb afen fodboldklub eller måske en håndboldklub etc. så lav en hjemmeside som www.myfootballclub.co.uk og gå i gang, du burde kunne få en del gratis omtale da der ikke findes lignende projekter i Danmark.

En ide til at tjene penge er at tage en procentdel af klubbens omsætning for at du styrer “valgene” og sørger for at valgene bliver udført. Det er ikke den nemmeste ide, men det er en mulighed for at få en drengedrøm til at gå i opfyldelse. Hvis du starter en side op så skriv lige til mig 😉

3 tanker om “Bliv rigtig fodbold manager og tjen penge”

  1. der findes faktisk en side i Danmark – mitsuperligahold.dk

    ikke en jeg har med at gøre. Den har også svært ved at skaffe nok kapital. Jeg tror grundlaget er for småt i DK

  2. Jeg kunne meget vel være interesset dette.. siden du beder os skrive er det Fordi du er interesseret i at være med til opstart?

  3. Det her kunne jeg meget godt være interesseret i men nok mest med en håndbold klub.. siden du beder os skriver til dig er det fordi du vil være med til at starte sådan et projekt op?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *