Sådan tjener du flere 100 millioner DKK

2007 blev et rigtigt godt år for flere internet firmaer der blev solgt for høje beløb. Det der er værd at bide mærke i er at små selskaber bliver købt hurtigere op end førhen da priserne så ikke er nået helt astronomiske højder.

Dette her bør give alle en god motivation til at starte, flere at disse firmaer er startet hjemmefra af driftige folk med en god ide og er nu milliarder af kroner værd. Jeg vil anbefale jer at kigge på alle firmaerne (der står på listen hvad de beskæftiger sig med) og se om der er noget i tror der kan videreføres til Danmark eller som i kan gøre bedre i en international version. Dette er succes firmaer, der har bevist at der er et marked og at det kan blive mange penge værd hvis i kan få det til at blive en succes.

Jeg holder selvfølgelig øje med overtagelser i kosttilskuds branchen da jeg som sagt har et bodybuilding site med salg af kosttilskud. Det er jo altid spændende at se hvad ens firma nogenlunde er værd hvis det skulle sælges. Lige nu er et firma i Sverige ved at blive solgt til en pris af 200 millioner men det er en del større end mit. Jeg kan dog regne faktoren ud de har ganget med og derved beregne cirka værdien af min egen shop.

Se listen med internetfirma overtagelser i 2007

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *