Start et firma – Interview med ekspert

I denne video kan i se forretningseksperten Dan Lutchansky fortælle om hvad man skal tænke over inden man starter firma, gode grunde til at starte et firma, hvordan man kører et firma, markedsføring af firma og meget mere. Dette er en virkelig god video som jeg vil anbefale alle der tænker at starte et firma at se. God fornøjelse de næste halve time – spring nu ikke over bare fordi der er mere information end du kan få ind på et minut, den næste halve time er givet godt ud.

3 tanker om “Start et firma – Interview med ekspert”

  1. Glæder mig til at se den senere i dag,-
    Man kan jo aldrig få for meget information.

    Kommer der snart er nyt kursus del ?

  2. Han kommer ind på nogle fornuftige ting, ved du hvor man kan finde den artiklen som han har skrevet og snakker om i videoen?

    mvh kira.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *