Start din egen salg af T-shirt med tryk

tshirt med trykHar du interesse for design eller kender du nogle der er gode til at lave flotte ting som tagr sig godt ud på t-shirts og tror du der er et marked for disse t-shirts så er det med at læse grundigt 🙂

Der er flere steder på nettet der ganske gratis lader dig starte din helt egen online webshop med salg af t-shirts med tryk. Jeg vil her kun beskrive en af dem da det lige er den jeg har siddet og leget lidt med, men der er flere andre på markedet. Dette er dog nok en af de bedste hvis du satser på det kæmpe store amerikanske marked.

Printmojo er simpelthen en komplet løsning til at sælge t-shirts med tryk over nettet. Du skal ikke bekymre dig om andet end at lave nogle fede t-shirts (det behøver ikke være flotte designs det kan også være cool slogans som appelerer til en gruppe mennesker i samfundet). Du får en gratis fungerende t-shirt shop, gratis betalingsløsning, gratis hosting, gratis lager og meget mere.

Nu lyder alt sammen jo ganske fantastisk og det er det egentlig også da butikken ikke koster dig noget, men bagdelen ved dette setup er selvfølgelig at dine t-shirts ikke er helt så billige i indkøb + du giver ca. 20 kr. for at få hver ordre sendt ud. Men du kan starte op på denne måde og når du har nået en god omsætning kan du så begynde at kontakte firmaer der trykker på t-shirts og få bedre priser. Jeg er også sikker på Printmojo og lignende firmaer er til at tale med hvis du kører en god volume igennem shoppen.

Hvis du laver en online shop med salg af tshirts med tryk så skal du være velkommen til at poste et link til den i kommentar feltet (sidder oppe ved overskriften af denne artikel og hedder “leave a comment”) på den måde kan andre se din shop og du vil få lidt gratis besøgende.

God fornøjelse med denne gratis mulighed.

5 tanker om “Start din egen salg af T-shirt med tryk”

 1. ser et problem i det her
  ved salg i danmark er portoen sikkert høj,

  og der kommer sikkert også told på . derfor ville det blive nogle meget meget dyre trøjer.

 2. Det er også derfor jeg skriver at printmojo primært er hvis du vil ud på det store amerikanske marked.

  Der er mange lignende europæiske pendenter som du bare kan bruge hvis det er DK du vil satse på, syns dog USA er mere spændende men man kunne jo gøre begge dele med forskellige shops men samme designs.

 3. Jeg var meget glad for oplysningen har for mindre end en uge siden fundet på en god idé til nogle tryk til t-shirts så takker

 4. hej c”,)
  er der nogle der kender til steder, hvor man måske kan sælge ide’er eller tegninger til tryk på bluser??

  Med venlig hilsen
  Kim

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *