Tjen penge på at sælge sikkerhedssko til damer

kvindelig iværksætterEndnu en gang er der et amerikansk firma der har spundet guld på en meget simpel ide. Marissa McTasney stod og skulle bruge et par sikkerhedssko men kunne ikke finde nogle der bare var en smule feminine, hun snakkede med hendes kolleger som havde samme problem. Dermed blev en ide født på den gode gammeldags måde hvor man selv står med et behov man ikke kan få opfyldt, og som iværksætter ser man så muligheden for at udfylde dette behov da andre også må have det.

Nu her er det allerede blevet en succes og de har udvidet med andre ting også som normalt kun fåes maskulint. De vil endvidere gerne udvide til fler lande så der skulle være gode muligheder for at få en fod indenfor og blive en del af denne succes.

På følgende link kan du se en video hvor Marissa fortæller lidt om hvordan hun blev iværksætter:

video af marissa – kvindelig iværksætter

Jeg vil anbefale kvinder med interesse at tage kontakt til Marissa og høre om muligheden for at bringe konceptet til Danmark. I kan se mere p Marissas hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *