Tjen penge på den lave dollarkurs

Lige nu er dollaren hårdt presset og den er virkelig faldet meget gennem de sidste par år. Dette betyder ikke at priserne på de fleste varer i USA er steget for os danskere da amerikanerne primært fastsætter deres priser til hjemmemarkedet.

Iværksættere kan derfor lige nu gøre ekstra gode køb i USA som de så kan importere til Danmark med stor fortjeneste. Hvis du er importør eller overvejer at blive det gælder det derfor om lige at tage et kig på amerikanske virksomheder og se om de ikke kan give nogle rigtig fornuftige priser. Amerikanske virksomheder er vant til at eksportere og er normalt ikke kræsne med hvem de giver forhandlerpriser til, så send en mail til dem og hør om deres wholesale / distributor prices og se om der ikke kunne være nogle penge at tjene. Varerne skulle i hvertfald gerne være ca. 15% billigere end for 12 mdr. siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *