Start en webshop kursus del 4 – Få trafik via gratis kataloger

Hvis du har fulgt mit kursus i at starte webshop har du nu fundet et godt domænenavn og fået sat din webshop op, men en webshop er ikke meget værd hvis der ikke kommer besøgende. I denne artikel vil vi derfor se på en måde at få gratis besøgende på. Der vil komme flere artikler om dette emne senere hen da dette her alene selvfølgelig ikke er nok til at tjene store penge. I den næste uges tid skal du tilmelde din shop alle de gratis link kataloger du kan finde på nettet. Søg på google efter “tilføj website” og “gratis linkkataloger” etc. for at finde endnu flere. Se nedenunder for nogle sider der lister de mest populære link kataloger:

gratis liste med steder du kan tilføje dit website gratis

En mere liste med søgemaskine venlige link kataloger

En kæmpe liste med internationale link directories med gratis one-way-links

Sørg for at lave nogle gode beskrivelser af dit site og bruge alle de tegn link kataloget tillader. De fleste link kataloger bliver ofte søgt af google og du vil derfor komme til at kunne blive fundet gennem link kataloget på google. Sørg desuden for at bruge forskellige beskrivelser så google kan fange din webshop på forskellige søgeord.

Der er forskel på hvor gode link katalogerne er idet at der er mest søgemaskine optimerings værdi i de kataloger som IKKE bruger re-directs. Du skal ALDRIG bytte link med et link katalog eller andre som bruger re-directs da du ikke får nogen søgemaskine værdi ud af det. Jeg vil derfor anbefale dig at starte med det midterste link på listen da det er de vigtigste og så bagefter tage dem på den øverste. Jeg tilmelder mig aldrig selv link kataloger der kræver penge eller link bytte.

Lig mærke til at den nederste oversigt over gratis links viser nogle tal under PR – PR står for pagerank og indikerer som udgangspunkt hvor vigtigt google ser sitet. Du skal derfor starte fra toppen og arbejde dig nedefter da der som hovedregel er mest værdi i de links der har højest pagerank. Du vil sikkert opleve at nogle ikke vil tage imod danske sites så hvis dit site er på dansk skal du ikke forvente at blive optaget i alle sammen.

Der er selvfølgelig også mulighed for at tilmelde din side til alle de store søgemaskiner så de måske finder dig lidt hurtigere:

Tilmeld din webshop til google

Tilmeld din webshop til Yahoo

Tilmeld din webshop til Dmoz

Sørg for at lave et excel dokument eller et word dokument hvor du lister alle de link kataloger som du har tilmeldt dig så du altid kan se om der er kommet nogle nye. Link katalogerne vil ikke give vildt meget trafik men de kan gøre at du bliver nemmere at finde på google hvilket vi vil se på senere hen i kurset. Indtil næste gang vil jeg sige god fornøjelse med at tilføje dit website til gratis link kataloger opg få lidt gratis trafik.

18 tanker om “Start en webshop kursus del 4 – Få trafik via gratis kataloger”

 1. Jeg finder dit minikursus meget interessant. Den giver en god og præcis gennemgang. Dog syntes jeg du mangler at fortælle noget om integrering af betalingsystemer.
  Jeg har efterhånden brugt en del timer på, at finde en grundlæggende viden om, hvordan tingene hænger sammen i forhold til betalingsdelen. Der er massere af firmaer der står på spring med betalingsløsninger – men hvordan hænger dele hele sammen, og er der en billig løsning?

 2. Hej Nikolaj.

  Vi har lige set din fede hjemmesider og giver dig helt ret i, at man køber den ene bog efter den anden og leder efter rigtigt hjemmearbejde, men kunne ikke finde noget.
  Vi har nu startet en formidler side, som vi indtil videre, kører gratis.
  Vores problem ligger i at komme ud til folk (uden at skulle betale en halv million til diverse jobdatabaser) vi kunne derfor godt bruge nogle gode råd til hvordan man kommer ud til folk, da vi ikke kan finde rundt i søgninger og markedsføring.
  Skal med glæde linke til din hjemmeside fra vores, hvis det har interesse.

  Mvh.

  Allan Jensen

 3. Puha allan,

  Det er sgu en større omgang så der kan jeg nok ikke hjælpe da jeg er rimeligt hængt op med arbejde 🙁 Men tror nu ikke at jobdatabaser tager vildt meget for reklamer. Hvis i vil køre siden gratis er det nok gratis markedsføring i skal gå efter – såsom at skrive pressemeddelelse og sende rundt, deltage på debatforums, få en god google placering etc

  I kan også købe Google adwords hvor i bvetaler pr. klik….

 4. Hejsa godt initiativ med dette minikursus. Jeg står også og leger med en tanke om at starte en webshop jeg tænkte på at starte det som hobby men jeg kan ikke komme i kontakt med leverandører fordi jeg ikke har et moms nummer. hvad gør man så når man ikke forventer et salg på over 50000 det første år. sa@bestmobil.dk

 5. Til sahin vil jeg sige, få lavet et moms nr, det koster ikke noget. Det hele går meget lettere hvis man har et.
  Jeg vil også kun bruge som et fritidsjob og er også lige statet med det her webshop noget og har arbejdet den sidste måned med at få en side op at stå. Det er nu så endeligt lykkedes, men ikke med de programmer der her var anbefalet. Dem fattede jeg overhovedet ikke en bjelle af, måske fordi det er 5 år siden jeg sidst har lave hjemmesider og brugte FrontPage. Jeg fattede ikke at programmerne skulle ligge på serveren og ikke på min egen maskine, så jeg fandt en lille let program som hedder KompoZer og er på dansk.
  Det er en super side denne her, med rigtig gode anvisninger.

 6. Hej Inge,

  Giv lige besked når din webshop er online så vi kan se den 🙂 Glæder mig til at høre mere 🙂

 7. Den skulle da gerne være online lige nu, jeg mangler kun at sætte en pris på mine produkter.
  Jeg skal lige være færdig med mine udregninger, så som import – told – moms – skat – o.s.v. for at der også bliver lidt til mig 🙂
  Jeg kan se i min meddelelse at web adressen ikke kommer med, så her er den:
  http://www.ballegaarden.com

 8. Hej, endelig har jeg fundet et sted hvor jeg måske kan få lidt hjælp:/ Jeg har webshoppen http://www.ejsmykkedesign.dk, jeg laver selv alle smykkerne. Har selv prøvet at lave søgemaskine optimering,det er lidt for svært for mig. Er der nogen som har en god idé til hvordan jeg billigst får det op at køre? mvh Eila

 9. Hej

  Jeg startede salg af smykker til mænd på Marjoe.dk, for ca. 18 mdr. siden, startede med en demoshop hos Dandomain, købte mig en bog, med titlen “Bliv nr.1 på google” – så bare gå i gang, jeg svarer gerne på evt. spørgsmål.

  1. I starten hvilket var tilbage i 90erne havde jeg bare bankoverførsel samt efterkrav. Dette går dog ikke i dag hvor alle seriøse shops tager imod alle kort. Hvis du ikke er seriøs nok til at smide nogle tusinde kroner ud til PBS for at modtage kreditkort kan du godt droppe besværet med at starte op da du simpelthen vil miste 99% af ordrene.

 10. Man kan nu også gå på Amino og hente inspiration samt hente information til hvordan man undgår fælder. Thorborg har også en masse gode råd til hvordan man ikke afskrækker 1.gangs køberen på ens site.

 11. Vil link building være en ide, og er der nogen der ved havd virker bedst.

  desuden en kanon side.

 12. det er altid godt med ofline reklame også,
  Jeg har solgt rigtig mange nummerpladerammer med tekst www. “din webside” . dk samt streamere til samme, jeg var jo også nystartet på et tidspunkt

  Hilsen Henrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *