Gratis magasin om iværksætteri

iværksætter magasin, start firmaEndelig er der kommet et godt magasin på gaden om det at være iværksætter og det gode ved dette magasin er udover artiklerne at det er helt gratis og kan læses på nettet. Younginc uddeles gratis på gymnasielle uddannelser. Tredje udgave af Younginc havde et oplag på 25.000 eksemplarer da modtagelsen har været rigtig god, det første oplag var på 5000 stk.

I starten var Younginc et rendyrket magasin for iværksættere men de fandt hurtigt ud af at målgruppen måske var for lille og valgte derfor at tage noget mere ind om uddannelse og karriere.

Uanset hvad må vi sige at det er et rigtigt godt blad og da det er gratis kan vi kun anbefale alle at tage et kig forbi hjemmesiden www.Younginc.dk og læse online versionen af dette iværksætter magasin. Man må også tage hatten af for de iværksættere der har startet dette magasin da jeg mener at der er alt for lidt fokus på det at starte eget firma og blive iværksætter på uddannelsesinstitutioner.

En tanke om “Gratis magasin om iværksætteri”

  1. Og sikke en flot hjemmeside/blog de har ;-)… Lig også mærke til, at farverne skifter alt efter hvilket magasin der er på gaden.

    gad vide hvem der er designeren bag det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *