Første dollar millionær i Second Life

48.jpgFra en investering på $30 gik Anshe Chung til at have en millionforretning på bare 30 måneder og tjene penge i second life. Internettet er fuld af muligheder og en af de mest spændende er Second Life. Anshe Chung er “beboer” i second life hvor hun investerer i ejendomme. Hun opkøber og udbygger virtuelle ejendomme der har en værdi i Linden dollars (den officielle møntfod i second life). Anshe ejer også virtuelle indkøbscentre, aktier i det virtuelle aktie marked og en række virtuelle mærkevarer der kun eksisterer i second life.

Anshe startede op i det små med at købe virtuelle ejendomme og grunde som hun så udstykkede og gjorde klar til udlejning etc. Personen bag figuren Anshe i second life har tjent meget mere end 1 million dollars da second life successen har ført muligheder med sig i den virkelige verden også. Man mener at figuren i dag er meget mere værd end den konservative bedømmelse på 1 mio. rigtige amerikanske dollars.

Jeg synes at dette er rigtig spændende selvom jeg aldrig har været inde og se på second life personligt. Men man hører dog rigtig mange der tjener gode ekstra penge i second life, der er diskoteks ejere, butiks ejere, designere og meget mere. Men husk på at dette er altså kun i second life, du ejer et rigtigt diskotek der er bare kun virtuelle figurer der kommer og besøger det, men du skal stadig hyre personale etc. til at køre det. Jeg vil tro man kunne få en hel del timer til at gå med dette og med tiden kunne det måske også give muligheden for at sidde derhjemme og arbejde og tjene rigtig gode penge.

3 tanker om “Første dollar millionær i Second Life”

  1. Jeg Tjente faktisk også gode penge der inde da de havde casinoer der inde og nogle af deres scripts var så dårlige at man bare kunne doble. til man tjente penge 😀

    nu ellers meget sjovt

    1. Jeg tror second lige er stille og roligt på vej retur, men ret mig gerne hvis der sidder nogle og nørder lidt mere med det end jeg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *