Webshop hvordan – Anmeldelse af ebog med hjælp til start af webshop

Jeg har nu fået æren af at teste ebogen webshop hvordan. Ebogen er tiltænkt til at gøre det nemt at komme i gang med ehandel og starte en webshop og jeg må sige at forfatteren har gjort et godt stykke arbejde.

Kapitel 1: Omhandler forretningsgrundlaget, og du får her et eksempel på hvordan en forretningsplan for en webshop kunne se ud. Der er også masser af links til gratis informationer hvis du har behov for mere information end bogen giver dig.

Kapitel 2: Registrering af webshoppen – Dette kapitel omhandler valget af webshoppens navn og hjælp til momsregistrering og til at få et cvr nummer. Jeg synes godt kapitlet kunne have været lidt længere da det er her mange iværksættere går i stå. Men de fleste burde kunne nøjes med de informationer der er samlet i webshop hvordan.

Kapitel 3: Omhandler Økonomi. Dette er et af de kedelige emner, men også et emne som mange iværksættere har svært ved at overskue. Webshop Hvordan kommer også ind på hvad pris man skal tage for sine varer og hvad fakturaer skal indeholde. Derudover er der en masse links til yderligere information. Igen synes jeg at dette kapitel er lidt overset, men så igen hvis man gik for meget i dybden med det kunne man gøre nogle bange for at starte. Jeg anbefaler folk at kaste sig ud i det og så stille og roligt få styr på disse ting ligesom jeg selv gjorde. Told og skat står altid klar med gratis hjælp og rådgivning.

Kapitel 4: Omhandler webshoppens indhold og designet af webshoppen så den bliver brugervenlig. Der er skrevet store tykke bøger om dette emne alene og kapitlet opsummerer derfor bare nogle grundlæggende ting, som man dog ser mange iværksættere har overset. Dette er et af de områder hvor man altid kan blive bedre, men webshop hvordan giver dig nogle start redskaber så du ikke er helt på afveje.

Kapitel 5: Her drejer det sig om valg af webshop løsning og hvilke udgifter der er forbundet med en webshop. Han tester også en webshop løsning. Jeg vil dog starte med en OScommerce eller andet Open Source webshop (læs mere i webshop kurset) da det er klart den billigste måde at komme i gang. Jeg vil ikke anbefale nogle af vælge en standardløsning med fast månedlig betaling.

Kapitel 6: Design af webshoppen – Endnu en gang et kapitel som der er skrevet store tykke bøger om. Her gennemgåes et eksempel på en webshop og der skrives hvad der er godt og hvad der er skidt, der kommer også forslag til hvordan du kan gøre kunderne mere tilfredse. Til slut er der noget om søgemaskineoptimering hvilket igen giver dig noget basisviden, men du bliver selvfølgelig ikke søgemaskineekspert. Jeg ville dog gerne have set noget mere information om søgemaskineoptimering da det er meget vigtigt, især for de der starter op uden ret mange penge, da en god søgemaskine position kan give dig meget gratis traffik.

Kapitel 7: Omhandler markedsføring af din webshop og indeholder tilstrækkelig med oplysninger til at du kan komme godt i gang og har nok at se til det første års tid.

Min personlige vurdering af ebogen webshop hvordan:

Jeg må sige at jeg er positivt overrasket. Bogen koster kun 199 kr. og med 10% rabat for alle på hjemmejob.dk bliver den endnu billigere. Den besvarer næsten alle de problemstillinger du møder når du gerne vil starte en webshop og er skrevet i et letforståeligt sprog. Webshop hvordan gør dig ikke til ekspert i at køre en webshop, men jeg tror også den mest er ment som en hjælp til folk der gerne vil starte en webshop. Den får klart mine anbefalinger og vil gøre dig i stand til at starte en webshop der er bedre end de fleste andre nystartede shops. Når først du har shoppen oppe og køre er der dog altid områder du bør lære mere om og dygttiggøre dig indenfor, men sådan er det jo altid.

Jeg driver selv en af danmarks største webshops med salg af billigt proteinpulver og kreatin pulver og bogen ville helt klart have gjort det nemmere for mig at komme i gang.

9 tanker om “Webshop hvordan – Anmeldelse af ebog med hjælp til start af webshop”

 1. Hey.

  HAr glædet mig til at læse denne anmeldelse, og er glad for du er positivt mht bogen.

  Tror da helt bestemt jeg skal have fingrene i denne bog.

  // Jever

 2. Har lige set at der er lavet en opdatering til bogen med en guide til hvordan du kan oprette en oscommerce webshop og hvordan du gratis kan få et fedt design på.

 3. Hej..

  Først ville jeg lige sige.. super god side.
  Men jeg håber du kan hjælpe mig lidt..
  Jeg skal til at starte en webshop, for min mor.. som har en guldsmed.. men er helt grøn.. men mit spørgsmål er så.. Vil du anbefalde mig at måske købe den her bog og så selv sarte op.. eller købe en færdig løsning?? Måske hos dandomain eller shopdanmark..

 4. Hej Christian.
  Jeg vil gerne lige besvare din kommentar som forfatter af Webshop Hvordan.
  Bogen handler som sådan ikke hvordan du selv skal lave din webshop, men hvordan du starter en webshop.
  Forstået på den måde, at jeg beskriver hvilke måder du kan lave en webshop, både en færdig løsning hos ex. Dandomain eller Scannet, men også hvordan du kan få den programmeret eller ved hjælp af Open source software selv installere den.
  Jeg anbefaler af man køber en færdig standard webshop løsning, da alt det tekniske så er overladt til andre.

  Men uanset hvad, så tror jeg bestemt, at du som første-gangs-webshop-ejer kan have meget nytte af bogen.

  Mvh Brian Brandt
  forfatter til Webshop Hvordan

  ps. og tak for din gode gennemgang/anmeldese af bogen..

 5. Hejsa,

  Nu er jeg måske lidt sent på den, men jeg forsøger alligevel at knytte en lille kommentar til anmeldelsen.
  Det lyder til at være en virkelig god bog, hvis man ønsker at starte en webshop. Der er dog en ting, der undrer mig.
  I anmeldelsen står der: “Jeg må sige at jeg er positivt overrasket. Bogen koster kun 199 kr. og med 10% rabat for alle på hjemmejob.dk bliver den endnu billigere.”

  Det lyder jo ikke så ringe i en jydes ører, bortset fra, at prisen pludselig hopper op på 299,- hvis man følger linket.

  Ny pris eller forkerte oplysninger i anmeldelsen?

  //Julie

 6. Jeg vil lige “forsvare” prisstigningen, for det er rigtigt den er gået over 3 år fra 199 kr til 599 kr.

  Der er kommet en række opdateringer og tilføjelser til den på den tid. Den største tilføjelse kom i den nyeste version, hvor der er tilføjet over 8 timers podcast, med nogle af danmarks største eksperter på hvert deres felt.

  Det er blandt andet over en 1 times interview af Martin Thorborg – en af danmarks mest erfarne e-handelsfolk, interview med SEO eksperten Thomas Rosenstand og mange andre.
  Lydfiler der er langt mere værd end de 599 kr i sig selv.

  Håber ikke prisen skræmmer jer alt for meget – de er hurtigt tjent hjem.. Tænk på hvor meget tid I ellers ville bruge på at søge rundt på nettet efter tilsvarende informationer – her er det hele samlet et sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *