Tjen penge på salg af Heelys – Sko med hjul

arbejd hjemmefra, hjemmearbejdeDette her kan måske gå hen og blive den næste helt store dille ligesom løbehjulet, in liners, skateboards etc. Heelys er simpelthen en sko der kan bruges helt normalt eller også kan man vælge at bruge dem som en slags rulleskøjter. Heelys er det helt store hit i mange andre lande hvor man især ser alle børnene have et par, hvis du ikke har et par er du simpelthen uden for kliken.

De burde at være nemme at markedsføre da det kun gælder om at få få mennesker til at købe dem. Lige så snart vennerne ser disse sko vil de spørge hvor de er købt og du får noget gratis reklame. Heeelys ligger desuden i en prisklasse hvor det er sjovt at sælge dem, det er ikke sko til sølle 100 kr. men ligger alle et pænt stykke over 500 kr. pr. par, derm er altså gode avancer at score.

For at denne ide kan blive rigtig stor vil jeg anbefale at finde en investor med lidt penge så man kan køre nogle reklamer. Især børn vil finde disse sko helt enestående så jeg ville nok koncentrere mig om at sælge nogle til børn, selvom det også kan blive et hit indenfor skatermiljøet.

Der er mange forskellige mærker på markedet, så det er bare at kigge lidt rundt og se hvor du får den bedste kvalitet til den bedste pris. Send mig gerne et par størrelse 43 når du er gået i gang med dette projekt 😉

Eksempel på side der sælger heelys – sko med hjul

En tanke om “Tjen penge på salg af Heelys – Sko med hjul”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *