Anmeldelse – Fodbold betting software Football Miracle

3d_box_mid.jpgSå er handlen med det nye fodbold betting software Football Miracle blevet åbnet. Jeg har desværre ikke tid til at se om det virker men hvis nogle køber systemet og softwaren hører jeg gerne fra jer så andre kan få information om Football Miracle.

UPDATE: Vi har nu hørt fra nogle af vores læsere at der ikke er noget nyt under solen i dette system. Det er faktisk nøjagtigt det samme system som jeg har skrevet gratis om “sælge uafgjort systemet“. Dette viser endnu en gang at man skal kigge sig godt for inden man investerer i nogle sikre systemer da informationerne tit og ofte findes gratis 🙂  Vi anbefaler derfor IKKE at man køber dette system.

5 tanker om “Anmeldelse – Fodbold betting software Football Miracle”

  1. Systemet omhandler bare det gamle 0-0 system… Så man kan jo sige at det virker… 😀 men er ikke pengene værd da systemet allerede kan findes gratis på nettet.. Systemet omhandler dog også 0-0 systemet med en extra funktion som minimerer dine chancer for tab betydeligt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *