Genial ide til nyt firma – Online talent konkurrence

Denne her ide er så god at det var lige før jeg selv var hoppet på den og ikke skrevet om den men selv udnyttet den. Desværre går alt min tid med andre projekter for tiden og det er vigtigere for mig at få dem til at køre endnu bedre end at starte noget nyt op. Derfor får i nu en genial ide 😉

Programmer som Top-model, X-factor, Pop Stars, stjerne for en aften er eksempler på programmer der har tiltrukket store mængder af mennesker. Ideen her er ganske simpel, lav en online talent konkurrence. Lad brugerne får lov til at stemme om hvem der er bedst og få sponsoreret præmier udefra, lav aftaler med en musik producent om at give en plade kontrakt til det bedste bands, med et modelbureau om at give vinderen af model konkurrence en chance og så videre. Siden vil hurtigt blive et kæmpe hit med masser af besøgende, jeg er slet ikke i tvivl – selvfølgelig kræver det noget markedsføring etc. men potentialet er kæmpe stort.

Forestil dig hvor mange garage bands der findes i Danmark, her har de chancen for at blive kendte. Forestil dig hvor mange der gerne vil være model der findes, her har de chancen for at blive kendte. Forestil dig hvor mange som gerne vil høre musik fra nye bands, her har de chancen for at høre dem inden de bliver kendte. Forestil dig den presseomtale det vil give når et af dine vinder bands er blevet kendte og fået udgivet plader og de fortæller om hvor deres succes startede.

Dette her er simpelthen en kanon ide. Hvis nogle kunne være interesserede i at føre den ud i livet vil jeg sikkert gerne skyde penge og sparing i projektet.

Den eneste direkte tilsvarende ide kan findes på www.ourstage.com

6 tanker om “Genial ide til nyt firma – Online talent konkurrence”

 1. Hejsa

  Du har ret. Det er faktisk en ret god idé. Især med tanke på fremtidige royalties for de talenter der kommer frem gennem ens firma…

  Jeg vil lege lidt med tanken og vende tilbage til dig.

  Mvh.
  Bjarne

 2. det er en virkelig virkelig god idé som mig og en kammerat kraftigt overvejer at “nappe” fra dig:D vi har før overvejet den med børnetøjet men har forelsket os i denne idé. vil ekstremt gerne snakke mere med dig om det??:) lidt om hvad du mener det ville kræve osv osv.

  mvh Nikolaj.

 3. Jeg har desværre ikke tid til at hjælpe ret meget da jeg har travlt med andre ting der kan give lidt penge hehe 🙂 Hvis jeg skal bruge god tid på at hjælpe etc. vil det være som partner i projektet 🙂 jeg får rigtig mange mails hver dag og kan desværre ikke hjælpe alle individuelt 🙁

 4. Hej,
  Jeg vil gerne høre fra dig om ideen “on-line talentkonkurrencer”.
  For at snakke om mulighederne for enten at have dig med som partner eller timebetalt coach på projektet.

  mvh
  Peter

 5. en rigtig god ide 😀
  desværre har arto allerede kørt noget lignende i rigtig lang tid.
  kunne det være muligt at lave konkurrence inden for dette felt?
  jeg vil rigtig gerne være med til dette projekt, og være “admin” på det.
  hvis nogle er interesseret, eller har gode ideer så skrive endelig til mig på tk.dk snabel a hotmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *