Anbefaling af Racing Secrets Exposed

Så er det tid til endnu en test af et heste system. Som mange nok har regnet ud er det det jeg synes er mest spændende lige for tiden 🙂 Der er tale om et LAY system hvilket betyder at du spiller på at de heste du vælger ikke vinder. Hvis de bliver nr. 2 eller dårlige har du altså vundet penge. Oddsene på de udvælgelser Racing Secrets Exposed giver er meget lave så du risikerer aldrig store beløb hvis hesten skulle gå hen og vinde. Jeg testede det og fik et gennemsnit odds på under 1.70 og vandt alligevel 70% af mine lays hvilket resulterede i et pænt overskud. Jeg har desværre ikke tid til dette system ret tit, men bruger nogle af metoderne til andre lay systemer da de også kan bruges generelt.betfair system

Racing Secrets Exposed er en 80 sider pdf guide i 5 sektioner. Hvor du lærer alt også selvom du er begynder. Du lærer noget om value bets, og lærer generelt om at LAYE heste, derudover får du en gennemgang af racing post hjemmesiden med fokus på de elementer der er vigtige for at finde heste der taber.

I sektion 4 kommer du til reglerne i systemet. Jeg kan ikke sige direkte hvad de er, men kan sige at det drejer sig om at identificere 5 primære “fare signaler”, som kan indikere at der er tale om en “falsk favorit”. Du får også nogle sekundære “fare signaler” som ikke er helt så vigtige som de primære. Jeg benytter selv kun de primære signaler, og dette er nok til at give dig en profit, men det er klart at hvis du har tid og tager de sekundære med i betragtning kan den sikkert blive endnu bedre.

Generelt er dette her et af de bedste LAY systemer på markedet. Det kan bruges af både begyndere og eksperter. Jeg er ganske sikker på at hvis du tager dig tiden til at finde udvælgelserne hver dag vil du tjene penge. Den dårlige nyhed er at dette system (som mange andre gode systemer) tager lidt tid da du skal se på en del ting inden du har fundet dine lays. Hvis du går efter de 2 bedste lays hver dag kan du nok gøre det på 30 minutter. hvis du tænker på hvor lang tid du bruger på at finde systemer der virker etc. tror jeg at de 30 minutter er givet godt ud.

Husk først at papertrade på papir UDEN RIGTIGE PENGE indtil du er sikker på at det giver overskud og virker. Det er dumt at finde ud af at systemet ikke virker og så have spildt penge på betting samtidig. Dette her er et seriøst system med en masse god information om at spille på heste der taber! Men forvent ikke at du kanlave dine udvælgelser på 5 minutter, du skal gøre som de professionelle og bruge en del tid på det.

Køb Racing Secrets Exposed

Køber udtaler:

Har selv efter jeg købte Racing Secret testet på papiret, samlet har det givet en strike rate på 83 % og 30,82 point, over 13 dage.
De heste der er talt med er kun heste under 8 i odds, har fjernet nogle stykker der var over, da jeg har sat max odds til 8.
Det bliver så også til mange heste i løbet af en dag.

Med venlig hilsen

Rasmus

2 tanker om “Anbefaling af Racing Secrets Exposed”

  1. Hej
    Tænkte på om du kan fortælle lidt mere om papertrade? For synes det ser interresant ud 🙂

  2. Hvad jeg har forstået handler det om at finde den hest med FLEST warnings, jo flere den har jo bedre er det at lay på den?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *