Ny opfindelse giver muligheder for at tjene penge

Mange går og drømmer om at blive iværksætter og arbejde hjemmefra. De fleste har dog problemer med at finde på hvad de skal sælge, og derfor poster jeg ofte nogle nye produkter som jeg mener er egnet til videresalg. Dette her er endnu et spændende produkt som kan ændre gammeldags måder at gøre det samme på.

Produktet er en slags øjenskygge (undskyld min uvidenhed hvis det hedder noget andet) som man bare presser på i stedet for at stå i lang tid med de redskaber kvinder normalt bruger 🙂 Disse nye pres-på øjenskygger giver ALLE mulighed for at få professionelle designs af øjenskygge på de er alle lavet af profesionelle make up artister.

ibiza1.jpg

Dette her er stadig et helt nyt produkt og koncept og der er ikke mange distributører endnu, så skynd jer at kontakt nedenstående firmaer og lav en aftale for distribution. Dette her er et produkt der ikke tager meget lagerplads, og som jeg tror mange kvinder vil se mulighederne i.
www.coloronpro.comwww.majicbeauty.com.au

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *