Måske en mulighed for at tjene lidt hurtige penge på aktier

sk_middle.gifI dag har SAS aflagt regnskab og man må sige at de bliver alt for hårdt straffet. Godt nok er aktiemarkedet meget turbulent for tiden, men denne afstraffelse af SAS mener jeg er en klar overreaktion på et fornuftigt regnskab alle problemer som var KENDTE PÅ FORHÅND taget i betragtning.

Jeg har derfor valgt at gå ind i en “daytrade” ved at købe SAS aktien i kurs 43,30 og forventer at markedet indser overreaktionen i morgen eller senere på ugen (måske allerede inden luk i dag) hvor jeg så vil gå ud med halvdelen af pengene, resten bliver i den lange portefølje og bliver først solgt når jeg går på pension. Generelt er der gode penge i at handle på disse overreaktioner så håber også at det lykkedes denne gang. Er meget sikker på det bliver en god handel, hvis i er interesserede i at handle med aktier så tag et kig og se om i giver mig ret. Investeringen er selvfølgelig jeres egen risiko, jeg garanterer ikke den stiger i morgen eller op til lukning i dag. Jeg vil give den max 14 dage til at give mig et pænt overskud 🙂

2 tanker om “Måske en mulighed for at tjene lidt hurtige penge på aktier”

  1. Aktien er da steget med 90 ører siden lukketid igår.. så helt håbløst er det da ikke… 😉

    Man må da håbe den hopper op til sit “normale” niveau igen.. 😀

    Men held og lykke..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *